söndag kväll...

klockan är halv tolv o jag borde gå o lägga mig....

helgen har varit bra!
i fredags var det som sagt volleyboll på schemat, riktigt kul! det gick över förväntningarna o vi hade som sagt grymt skoj. vi vann inte men vad gör det. vi glittrade iaf = ) o jag måste erkänna att jag har träningsvärk i låren o skrubbsår o blåmärken på knäna - men vad gör det?!

igår var det sivans i vanlig ordning. lugn mysig förfest hos jenny med trevligt sällskap!

idag har vi förberett oss inför presentationen imån. känns så där bra, men jag tror faktiskt att vi fixar det. brukar lösa sig när man väl står där.

annars har det inte hänt så mycket... förutom att jag (äntligen) köpt ny mobil! som alla vid det här laget har sett eftersom jag så stolt mer än gärna visar upp den. dock inte full koll på alla funktioner ännu. hmmm.

tiden tickar på för fullt o det är inte långt kvar till jul nu. ska bli obeskrivligt skönt att komma hem till mamma o pappa o umgås med nära o kära, o att lägga skolarbetet åt sidan i alla fall ett litet tag. har tyvärr inte fått besked om jag får jobba innan jul eller ej... pengarna behövs ju om man säger så. annars blir det till att hjälpa älskade mami med allt jul-bestyr där hemma! baka, städa o fixa.

nu är det dags att krypa under täcket! natti natti!!

åre.. vill vill vill...

hmmm jag sitter här å klurar på hur jag skulle kunna ha råd att följa med till åre i januari... det ser inte särskilt lovande ut = ( jag vill så gärna, vore så himla kul... alla i mfl ska med utom jag o steffi (vi PIB-are...undra om det är en tillfällighet??) men jag är tyvärr ingen trollkarl.. 3000 kronor är ingenting jag bara fixar fram sådär... "du kan önska dig i julklapp..." säger folk, men jag har andra nödvändigheter att önska mig. så det ser ut som jag blir hemma i lilla småland då ni andra drar till åre-skutan... jag har ju vickis o nathalie kvar i alla fall!! tur det, annars hade det varit hemskt ; )

om några timmar är det dags för volleyboll! nästan lika kul..hihiiii

smasch!!! som vi ska vinna (eller???)

nella - älskade syster!!!

äntligen är hon hemkommen från island!! min älskade syster petronella!! har ju inte pratat med henne på över en vecka, men för en stund sedan så = ) jag saknar henne så mycket, vi har inte träffats på evigheter. nästa helg ska jag hem till lilla värnamo så då blir det mys. o hon fyller 18 år (!!!) på onsdag så vi ska fira henne ordentligt!! nella är så ung men dock så klok, mycket klokare än mig många gånger tror jag nog. längtar tills jag får krama om henne o få skrattatacker som bara hon o jag kan = ) det är härligt det!!

massa kärlek till nella o till dig också pappa!!! hihiii

(o andra nära o kära med...)

framtiden???

har just varit o sagt upp min lägenhet. det innebär att jag bara ska bo i denna älskade lilla lya tre månader till... känns väldigt konstigt. vecka 10 drar praktiken igång o eftersom vi inte vet vart vi kommer hamna så har jag, nathalie o vickis bestämt att vi under de tre sista månaderna ska bo tillsammans för att spara lite pengar. känns onödigt att betala för en lägenhet om man inte kommer vara här, slantarna kommer nog gå att spendera i alla fall....

idag är det mfl-möte, vilket vi inte haft på tre veckor. ska bli kul att träffa alla fräschingar =) o på fredag ska vi delta i natt-volleybollen!! utklädda ska vi vara också, kan bli skoj. gick tyvärr inte så bra i förra årets upplaga...har jag hört, var inte med själv. men på fredag blir det blod svett o tårar!!! hoppas jag har någonting för all min beachvolley-träning i somras ; )

nu är det dags för lite lunch. som jag o nathalie säger: "maaat till mageeeen"... inte så kul om man inte vet vad det handlar om..men men.

puss o kärlek o köttbullar!!

drömmar...

kollade just på lite gamla kort. att det plötsligt kan slå en hur mycket man saknar någon eller något - det är lite skrämmande tycker jag. det uppstår någon mystisk, obehaglig känsla inombords. jag känner plötsligt att det är något som saknas. samtidigt vet jag att det inte kan komma tillbaka. att jag måste leva vidare och glömma det som varit. strävar man bakåt kommer man ju ingen vart. jag får nästan svårt att andas o vill bara försvinna ett litet tag, kanske spola tillbaka tiden för att uppleva den där härliga känslan igen. lycka... men det kommer komma tillbaka. någon gång, frågan är bara när. kanske redan i natt , i mina drömmar. tur att man ibland kan drömma sig bort och bara få vara det man drömmer om att vara. men jag vet att jag en dag kommer stå där och att mina drömmar kommer bli till verklighet. utan drömmar så finns det ingen verkligehet....

ännu en måndag avklarad!

jaha..o var har den här dagen tagit vägen? jag har suttit en del med sivans-projektet som vi har redovisat idag. har försökt skriva lite på mitt PM, men fick inte mycket gjort = ( har bara varit jätte trött hela dagen. varför?? vet ej...
men vi har i alla fall redovisat för sivans-folket. o jag tror att det gillade vårt förslag! jag hoppas det!! vi är nöjda med det vi tagit fram o ser fram emot en recovery - det behöves verkligen!! vi väntar med spänning på beslut o resultat...

helgen har varit bra! i fredags satt jag i biblioteket o skrev på mitt PM till klockan fem cirka. sen hade kattis o nickan - en något försenad - födelsedagsmiddag! trevligt o gott!! efter det var jag hos erika en sväng för att umgås med mina kära mfl-ister. o david o freddan var här i växjö på besök vilket vara väldigt kul! fredagen var lugn, ingen utgång för min del.

på lördag förmiddag kom mamma, pappa o isac!! så mysigt! fika lite hemma sen var vi iväg en sväng på stan o lite annat. isac vägra gå så det blev att jag fick konka omkring på honom, förutom i leksaks-affärerna då han gärna ville gå själv så att han kunde pilla o titta på allt spännande. han är verkligen världens goáste lilla kille!! tycker så mycket om honom!! o mamma o pappa också så klart = ) alltid trevligt med besök av familjen. när de hade åkt var jag helt slut efter allt bus. så det fick bli en liten lur för att samla energi inför kvällens utgång.

förfest här med vickis, sigge, nathalie o jonas (nattis pojke). det var nice!! så kom dennis inom en stund också, men han traska hemåt då vi besökte sivans. trots 6-nations var det faktiskt mycket folk på vårt kära sivans. o kvällen var lyckad! vi hade kul! när jag kom hem kokade jag - som oftast - makaroner. förstår inte att det kan vara så gott så där på natten... men alltid. då är man inte så kräsen.

söndagen var slapp o bra. satt o jobbade med sivans-projektet hela kvällen, mycket mer än så blev inte gjort.

nu är det snart tisdag o då måste jag se till att få klart mitt PM. det ska inte vara inlämnat förrän den 29:e.. men skönt att ha det avklarat, har ju inte mycket kvar...

nu ska jag sova, såå gott det ska bli. i morgon är det dags för morgonpromenad, känns som en evighet sedan.

puss o god natt alla vackra!!

känns mkt lättare nu!!

nu känns det inte alls lika stressigt o tungt.. så lättande. men inte ropa hej... jag är ju faktiskt inte klar med mitt PM än. o igår när jag satt o skrev o det gick förvånansvärt bra så hände något. dataskärmen bara slocknade.... mitt hjärta stannande - nästan i alla fall. o datorn den lille jäkeln vägrade fungera. men, men... efter en timme så, ÄNTLIGEN!! så nu mår han bra igen = )

det blev som sagt att jag gick på PU-festen till slut. Jennsa o Natcha fixade en hejdundrande bra förfest - "Expedition Robinson"!! ojojoj så lyckat det var! det var grymt roligt o alla gjorde sitt yttersta för att kamma hem statyetten! segraren blev till slut TRAVOLTA!! Grattis grattis! måste ju ändå ta o skryta med att jag kom på en stolt andra plats... o att jag faktiskt vann caps-tävlingen mot jonas.. vilket han varit lite butter över. han trodde han skulle vinna genom att psyka mig - men icke = ) men poppe - inte vara ledsen bara vara glad, o jag kan ju faktiskt erkänna att jag nog hade en hel del tur.

till sivans bar det av o temat för kvällen var Pimp University. hihii så fiffigt!! fiona med personal var så snygga, men sessan var så klart den vackraste!! där på sivans var det diverse lekar o tävlingar. bland annat den så väl återkommande "rysk julafton". denna aktivitet hölls ganska nära sivans-dammen (o jag kan säga, dennna damm är INTE fräschhhhh...) så det slutade inte bättre än stackars nicke föll i... men han återvände senare, utan overall dock men humören var trots incidenten på topp!
kvällen var toppen o jag ångrar verkligen inte att jag gick.

här är vårt härliga gäng!! mfl-gänget

saknas på bilden gör dock chosan (som är på praktik i kalmar) o fiona (som såg till att vi fick en bra kväll på sivans).

dags att bege mig till min älskling vicki! där ska kluras och fixas med sivans rocovery som kommer äga rum under jullovet. spännande!!!

men först diska...

puss på kinden till alla góingar//m

pu-fest...

idag är det tisdag. en tisdag då jag känner press o stress o lite ångset. jag är velig, står i valet o kvalet. men nu har jag nog bestämt mig för hur dagens schema ser ut.

jag tog tidigare en cykeltur till stan för att uträtta vissa ärenden. kom till bankomaten för att ta ut pengar - kortet fungerar inte!! det har fått sig en liten törn o därmed en liten skada på cipet... typiskt. men - vilken tur att jag hade vickis kort med mig = ) min lilla ängel!! så det löste sig.

igår pluggade jag och vickis hela dagen. satt uppe till klockan två...puuuu. steg upp klockan åtta i morse, något seg o dessutom drömt om design management hela natten. kom tyvärr inte så långt med skrivandet. bestämde ett ämne, skrev 5 sidor, kändes inte bra. kom på ett nytt ämne, skrev tre sidor.... neeee, sen ångrade jag mig o nu är jag tillbaka där jag började. hmmmm. det löser sig nog. hade bara väldigt svårt att fokusera igår... kände sån stress.

men nu har jag bestämt mig för att jag trots allt ska gå på PU-festen!! (PU=programutskott) jag missade ju faktiskt båda pu-festerna förra läsåret o kommer även missa den till våren då jag kommer vara på praktik. så jag måste helt enkelt. däremot kommer jag inte kunna gå till stallet idag på grund av att jag tappat bort mitt kårleg... puts väck, helt borta... men har varit o beställt ett nytt, så oroa er inte = )

natcha o jennsa är i full gång o fixar någon typ av aktivitet till förfesten. jag är sånyfiken vad de små trollen klurat samman!! blir säkert toppen!

nu dags att fixa lite.

sen är det overall o den randiga på!!!

då var ännu en vecka passé

klockan är nu 23.18 och jag kom just hem från kära vickis. hon har sett till så att jag fått mat i magen och så har vi kollat på film med de andra tjejerna!

idag har jag faktiskt varit ganska duktig o läst klart "boken" i design management. i morgon är det hög tid att klura ut ett ämne att skriva om... jag har mina funderingar men har långt ifrån bestämt mig.

idag är det fars dag! o jag kan erkänna att jag inte ringt min kära far... oooppss. men jag pratade med honom igår, o jag tror inte han tar jätte illa vid sig. kanske läser du detta pappa o då vet du att jag tänker på dig!!

jag har sprungit runt sjön idag. jo visst = ) det var ju ett tag sedan. jag o sigge sprang för typ två månader sedan... men det gick förvånadsvärt bra. sen att jag har lite ont i kroppen nu..jaja.

är väldigt trött nu så det ska bli obeskrivligt skönt att krypa under täcket...

sussa sött!!!

internfest a lá sex mfl!!

vilken fest det var igår! tack kära mfl-ister!! ni är underbara! kan inte förstå har vi orkar hålla ångan uppe så länge, från klockan fyra på dagen till tre på natten. inte konstigt att jag inte mår speciellt bra idag. huvudet dunkar, jag har ont i kroppen o blåmärken lite här o var... hmmm

nu ska jag till vickis o plugga... läsa 250 sidor idag, känns lagom roligt. men det måste göras. måste sätta lite fart nu, klockan är två o jag har just vaknat till liv...

smile!!


livet!!

var inte så trött, så ist för att lägga mig började jag fundera på vad jag verkligen uppskattar med livet...
detta kan jag inte leva utan;

# min familj - saknar er!!!
# underbara vänner - ni vet vilka ni är
# sex mfl - vilket underbart gäng
# inredning - vad annars ska jag jobba med i framtiden??
# den utsökta maträtten sushi - relativt nytt på min meny men ooohhhh så gott
# musik - för att dansa loss, men även att gråta till
# mössa - så skönt nu när det är kallt o ruggigt
# min cykel - smidigt transportmedel
# fnitter o skratt - det förlänger ju livet = )
# drömmar - vad annars ska man se fram emot?
# sömn - svårt att orka med annars

finns säkert en massa andra saker... men dessa var de som slog mig just nu...
nu måste jag sova för att orka med morgondagen, kommer bli toppen!

pusspuss!!


så himla kul!

det blev visst en partykväll igår... det var inte riktigt planerat. jag, vickis o nathalie var hos vickis o pluggade från tio till halv sex igår. efter det var jag helt slut. sedan hade vi gamlingar i mfl möte hos jenny. hade tidigare pratat om att gå till sivans o ta en öl eller två, eftersom de nya fräschingarna tidigare på kvällen varit på VIP-sittning. o det gjorde vi. men det blev mer än två öl. det var så himla kul, som vi dansade!! ojojoj = ) o vickis stannade till stängningsdags, inte illa!!

idag har vi inlett ännu en ny kurs - visuell identitet. har nu tilldelats en ganska bred gruppuppgift. så nu har vi verkligen att göra fram till jullovet. inte en lugn stund skulle jag tippa. vet inte riktigt avrt jag ska börja. hmmmm. men uppgiften vi har fått är verkligen en utmaning, vi har en "tävling" grupperna emellan där vinnande grupp får vara med på möbelmässan i sthlm i februari. så nu ska vi göra vårt yttersta, vi vill ju till sthlm!!!

i morgon är det dags för internfest!! nya fixar fest för de gamla. ska bli kul, känns spännande, undrar vad de har hittat på.... såå nyfiken.

sen är det koncentrerat plugg som gäller resten av helgen. läsa. läsa. läsa.... men visst det kan ju också vara roligt. ärligt talat så är det väldigt intressant, så det ska väl gå, det största problemet är att hålla ögonlocken öppna. hihi. jag har en tendens att bli ganska trött när jag läser, men med vickis vid min sida o lite prat o skratt emellanåt så ska det gå bra. o vem vet, kanske blir det en o annan yatzy-paus.

nu är det sovdags... klockan står redo att väcka mig kl 06.00 för promenix runt sjön. härligt! sen ska jag träffa gruppen i studion kl 09.00.

så... godnatt sverige!!
puss o kärlek // m

fnitter... hiihiii

ojoj... vilken dag! roligt har vi haft - jag, vickis o nathalie. vet inte vad det har varit med oss idag, alla tre lika fnittriga. hela förmiddagen satt vi här hemma o klurade på vilket företag vi skulle välja att analysera, i  vår uppgift i design management. efter mycket velande blev det det vi sa från första början. elite hotel här i vxö... så efter en utsökt GI-lunch hos vickis tog vi en promenix till staden. trams, flams o mycket skratt blev det på vägen. nathalie skrattde så tårarna sprutade - hääärligt!! på hotellet möttes vi av två inte alltför gästvänliga receptionister... vilka surpuppor. ok att även de kan ha en dålig dag, men det var det värsta... smile = )

våran älskade johan fyller 22 år just idag!! så vi bestämde tidigare idag att vi skulle bjuda honom på middag! hos martin. det skulle bli en surprise, men smarta johan förstod att det var ngt på gång... vi gjorde pizza. ooooo så god den var!! ooooo så mätta vi blev!! tack för maten! efter maten blev det lite kaffe med kaluha! det är grejer det!! gott gott! jag o nathalie skratta vidare under hela kvällen, o vickis ockxå. kunde nog tro att vi var alkoholpåverkade...men icke. vi kan vara pigga o glada ändå ; )

nu är jag dock vääldigt trött o ska strax sova. imorgon ringer klockan kl06.30... då dags för sjörundan.

ett skratt förlänger livet!!! såå; smile = )

sorgligt

det är självklart inte kul att vara ledsen... men än värre tycker jag det är när någon jag bryr mig om är ledsen. är det jag som är ledsen så kan jag antingen bita ihop o försöka tänka på något annat, eller helt enkelt bara vara ledsen ett tag. men när någon annan är ledsen är det så mycket svårare. ibland är det bästa kanske bara att finnas där, utan att prata, bara vara nära. ibland vill den ledsna prata ut, få ur sig all ilska o besvikelse eller vad det nu rör sig om. personen vill ha stöd. o kanske råd o tips. då gäller det ju att tänka efter. jag måste säga "rätt" saker, men samtidigt vara ärlig. måste försöka säga saker som får personen att se ljust, trots att det känns tungt just nu. det är så svårt. men alla är ju ledsna ibland, o som vän är det en del av relationen, att ställa upp o finnas där. kanske låter egoistiskt, men jag är nog hellre ledsen själv än ha någon i min närhet som är ledsen... snyft snyft

men idag ska jag inte vara ledsen.. hoppas jag = ) jag, nathalie o vickis - som äntligen är tillbaka!!! - ska börja med vår uppgift i design management. ska försöka jobba på duktigt o vara effektiva så vi blir klara imorgon så att man kan börja med den enskilda uppgiften sen... ihhh

måste skynda mig lite, ska till repro.

puss puss//m

biiit ihop

jag blir så trött på mig själv... idag är en sådan dag då jag inte känner för att göra någonting. vill bara krypa under täcket o försvinna ett tag. jag vet att jag måste ta tag i sivans-projektet ( ca hälften av vår klass har lovat att ta fram förslag inför renoveringen av studentpuben... o det ska vara klart innan jullovet... ihhh) jag har ingen större lust till det just nu ärligt talat, men har i alla fall börjat göra en enkel planritning i sketch up...

jag borde börja kolla upp eventuella praktikplatser. jag borde börja kolla lite framtida jobb. jag borde göra en hel del saker... men va f-n, jag vill inte. jag borde hälsa på farmor. jag borde hälsa på morfar. jag borde höra av mig till en massa människor. detta låter kanske egoistiskt, men det jag först o främst borde göra är att se till att jag själv mår bra... det är väl inte så att jag är olycklig, men det är väldigt ofta nu för tiden jag känner mig nere o omotiverad till att göra saker o ting. skulle väl behöva vara ledig under julen. men hur ska jag då ha råd att köpa julklappar?? jag som älskar att köpa presenter = ) speciellt då det egentligen inte är tvunget att köpa någon present, utan bara för att jag känner för det. men det händer ju tyvärr inte alltför ofta... jaja...får besked i veckan om jag får jobba på IK Form i Värnamo innan jul...

solen skiner o jag borde (nu kom det ordet igen, jag tycker inte om det...) väl gå ut en stund. men jag är så sjukt trött på den där sjörundan. samtidigt som den är väldigt bra att gå, för man vet exakt hur lång tid det tar, o det är bara att gå, inga konstigheter.   ; )

ska försöka klura lite på sivans-projektet nu.. snart kommer sigrid o hjälper mig med så det blir nog bra. sen ska jag träffa min sötis natha o ta en promenad, vet dock inte om det blir sjörundan...

don´t worry -  be happy!!! (I try...)

lugn fredag

då var det fredag igen. härligt!! det kommer bli en lugn helg. en helg utan studier, en helg utan utgång. o det har inte hänt sedan skolan satte igång igen efter sommaren. alkohol intaget har varit lite mer än var som är hälsosamt för stackars kroppen. så jag har bestämt att den faktiskt ska få vila i helgen. kattis, vickis o nickan är alla bortresta, så det blir massor med mys med nathalie o sigrid!! promenader, laga mat tillsammans, kolla på film o bara vara. så himla gott!!

madde

pratade med min älskade lilla vän madde igår! det var så länge sedan. men hon har det bra, vilket var skönt att höra. jag hoppas på att hinna med en liten tripp till göteborg innan jul, vore kul!

ringde schöön miljö i halmstad idag för att höra om jag skulle kunna få jobba lite innan jul, brukar ju göra det. men de (eller troligtvis siw...) hade bestämt att inte ta in någon extra i år.. hmmm tror det beror på snålhet. men men inte mycket att göra åt det. pratade med viwi o det var i alla fall trevligt. min lilla extra mamma, hon är för gó. så nu är det bara att hoppas på IK form i vmo. kan kanske vara bra det med. då kommer jag ju att bo hemma hos mami, papi o nella, o det är ju inte så tokigt det heller = )

det är helt ofattbart... vi går i skolan ca tre (!!!) månader till, innan det är dags för praktik o examensarbete. tre månader, det är ju ingen tid alls. jag har verkligen ångest. vad kommer hända sen??? vad kan jag??? känner lite rädsla o oro... vad vill jag arbeta med??? vart ska jag flytta??? usch... jag tycker inte om att flytta.. o dessutom helt alone... men, jag har ju faktiskt klarat av det två gånger tidigare så det borde ju lösa sig. det gäller "bara" att få ett jobb. jag är väl beredd på att flytta till i stort sett vilken stad som helst. "stad" inte "ort". men kan ju inte direkt påstå att till exempel kiruna lockar speciellt mycket. mamma sa att jag inte får flytta mer än 20 mil från värnamo... oooo sött!! jaja det får framtiden visa...

har faktiskt varit ganska duktig senaste tre dagarna. sjörundan varje dag. det har varit sjukt kallt, frusna tår, kalla händer o rödsprängda ben...annars bra ; ) men solen har ju tittat fram o det har varit härligt. så varför klaga!?

nu ska jag krypa ner i sängen, bläddra i några inredningstidningar o sen sova gott!!

puss puss!!

saknad...

nu saknar jag igen... jag saknar vickis. hon har varit i skåneland en vecka nu, o kommer inte tillbaka till växjö förrän på söndag. det är så tomt här utan henne. solstrålen. för första gången sedan jag klippte av 20 centimeter av mitt hår i somras.. så saknar jag det. kanske låter helt knäppt, men jag saknar mitt långa hår. visst kan man väl göra det?? men o andra sidan är det enda gången jag verkligen har blivit nöjd när jag har klippt mig... ännu konstigare antar jag. jag är väl lite knepig.. hihi

jag borde verkligen lyfta på luren o ringa till madde. det var evigheter sedan vi talades vid. undrar hur hon har det i göteborg... vill åka dit o umgås. vill åka till halmstad också. men vet inte riktigt när det finns tid till det. o pengar. kan nog dröja... kanske blir att jag jobbar lite i halmstad innan jul, men vet ju inte hur länge vi går i skolan. sega när det gäller att lägga ut scheman på portalen... det löser sig = )

är så trött nu att jag snart ramlar ner från sängkanten, för det är där jag sitter när jag skriver. kommer sällan i säng i tid. hopplös. hmmmm.

slumra sött!!!

RSS 2.0