kärlek & saknad

det finns så många människor som jag tycker så himla mycket om men som jag sällan pratar med eller träffar. orsakerna kan vara många, men oftast beror det på att vi bor i olika delar av sverige. trots att sverige är ett ganska litet land kan avstånden kännas långa & tiden knapp. jag hoppas i alla fall att ni vet att jag tänker på er & att ni alltid kommer betyda mycket för mig & att jag tänker tillbaka på saker vi upplevt tillsammans.

mamma & pappa: man har ju bara en mamma & en pappa, det är ngt speciellt med dem. de finns alltid där för mig, hjälper mig i vått & torrt. även om jag inte alltid visar det så älskar jag er & är evigt tacksam att just ni är mina föräldrar.

my med familj: en härlig familj med två underbara barn!! kan man bli annat än glad när man gör ett besök på stenmursgatan 4 - knappast!

sebbe: min enda bror! tyvärr så pratar vi inte så ofta, men du betyder också mycket för mig. nu när du flyttar till helsingborg så lovar jag att komma & se hur du har det - snart!

nella: min underbara nella! du & jag & våra skrattanfall haha. du är en underbar syster & en oerhört fin människa, jag saknar dig varje dag & önskar vi kunde ses oftare. vi måste bara bo i samma stad snart.

jenny: jenny, min jenny!! finns det något ont att säga om dig?! nej jag tror inte det... en väldigt klok tjej som är svårt att klara sig utan. många festnätter har vi tillbringat tillsammans vilket är jäkligt poooositiiiivt!!!

vickis: fy fan vad jag saknar dig gumman!! vickis är inte som alla andra, hon har en enorm utstrålning & charmar alla i sin omgivning!!

steffi & nathalie: ni är ju bara glaá & galna!! som vi har skrattat!! vill ha en här!

johanna: en annan solstråle som verkligen lyser upp ens vardag! tyvärr bor tösen i älmhult & din åker jag inte så ofta...men hon tycker om att köra bil så vem vet, kanske styr hon mot karlstad snart!!

basse: även han en solstråle, kan bero på att han & johanna är kusiner... = ) en jäkel på att sälja bilar! räkna med att behöva träffa mig om jag kommer till halmstad i sommar!

.... orkar tyvärr inte skriva om alla jag saknar men jag vill ge er lite plats iaf...

madde - hanna - veronica - kattis - annica - anna-lisa - danne - limpan - jennie - alla i mfl .... har säkert glömt en hel drös... men var inte ledsna jag saknar er oxå = )

sen måste jag säga att jag har många underbara vänner här i karlstad!! så jag överlever tack & lov!!

// puss

FREDAG!!!

underbara fredag!!
är det inte härligt med fredagar!?!?
man har jobbat hårt & duktigt (förhoppningsvis) fem dagar & äntligen är det dags för lite sovmorgon & vila.
just denna helgen har jag inga planer vilket känns väldigt skönt.
inga måsten!
stiga upp när jag själv känner för det.
ta dagen som den kommer.
bara njuta av två lediga dagar.
en liten "avskedsfika" med tina & cissi då jag inte kommer jobba med de
på fyra veckor eftersom de ska på utbildning.
& så självklart mysa med min älskling.

image278

(här gus som skyltdocka...)

innan jag kan njuta fullt ut av helgen ska jag ta hand om tvätten = (
sen blir det innebandy.

ha en bra helg alla!
pusspuss!


long time no see...

ojojoj vad tiden springer iväg - här har jag inte skrivit på ett bra tag....

sen sist har jag bland annat besökt mina älskade vänner i växjö, varit hos mami & papi, haft nella på besök, varit i jönköping & festat.... & så är jag mer kär än någonsin!! jag är lycklig & det är underbart! bättre pojkvän kan jag inte ha! gustav är fantastisk!! tack för att du finns hjärtat!!

jobbet rullar på, det är fullt upp... jag känner mig matt i kroppen & huvudet... jag tror att jag behöver lite sol nu om jag ska hitta ny energi. så hoppas att den kommer snart = )

i morgon är det fredag vilket betyder helg!! så jäkla sköööönt! det ska bli en lugn helg med sovmorgon, inga måsten & ingen stress. inte heller ngt festande.

nu ska jag ta en dusch, plocka i ordning lite, slappa i soffan ett tag för att vänta på att min älskling ska komma från jobbet.

puss på er så länge!

RSS 2.0