hur länge orkar man...

...jobba???
denna veckan har jag jobbat ca 12 timmar varje dag. stigit upp kl 05.00 börjat jobba kl 06.00... iadg var jag inte hemma förrän kl sju. så länge jag är på jobbet & håller igång går det hur bra som helst, men sen....
mina ögonlock rör sig sakta nerår, orkar inte hålla dem uppe. det är helt sjukt, jag är helt tömd. ingen energi.ingen ork. ingen lust.

att komma hem efter 12-13 timmar på jobbet & veta att jag måste diska, plocka i ordning m.m. m.m. inte så upphetsande... jag kommer gå in i den där helvetes väggen om det inte blir lugnare på jobbet snart... det vet jag i & för sig att det inte blir... inte innan jul i alla fall... men det kanske löser sig ändå.

det hela blir ju inte bättre av att jag sover endast 5 timmar per natt... man jag har bara mig själv att skylla...

det är i alla fall kul på jobbat. jag & johan bygger bad. hela avdelningen byggs om. men eftersom sälj inte gör sitt jobb, d.v.s. monterar de möbler vi har beställt, i tid, så får måste vi göra välidgt mkt som inte är vårt jobb egentligen. men vadska man göra??? sitta & vänta?? knappast.... men ibland blir man bra förbannad... & jag är en person som inte blir arg speciellt lätt, så då kan ni tänka er....

nu till ngt roligare...
i helgen blir det göteborg!!! jag, tess & madde & så gusse ska åka!! vi ska bo hos nella allihopa! det kommer bli så mysigt! shopping, vin & massa skratt hoppas vi på = )

jag är så trött så jag knappt vet vad jag skriver så det är bäst att jag slutar...

ett grattis till kattis som fyller 27 år idag!!! saknar dig gumman!!

puss puss//m.

RSS 2.0