helgen snart slut...

söndag kväll & sitter i soffan & tittar på tv. det har varit en lugn helg. jag har varit helt slut efter veckans arbete.
inte en gnutta energi kvar. jag tror att jag måste ta tag i träningen igen för att hitta energin. för som det är nu är jag verkligen helt slut när jag kommer hem från jobbet. det är full fart på jobbet, hur mkt som helst att göra & jag känner mest stress & press för allt jag gör. dessutom får man inte riktigt tid att fokusera på det man verkligen ska för det är 10 andra saker man ska fixa samtidigt.... puuuu

helgen har som sagt varit ganska lugn. har städat & fixat här hemma. tvättat, varit på stan en snabbis. idag var jag på stan & tog en kaffe med nathalie & torunn, det var skönt att komma hemifrån lite.

nu börjar det se ut som ett riktigt hem här vilket är obeskrivligt skönt!! tyvärr är både bänkskivan & kylen/frysen försenat... typiskt. bänkskivan kommer om tre (!!!) veckor. jag blir galen på att inte kunna göra klart köket. men det är inte så mkt att göra.

lite uppdaterade blider:



  

  

 

som ni ser ska det dit luckor på en hel del skåp. vissa står här hemma & väntar andra ska inhandlas.
det går sakta framåt & ni anar inte hur skönt det kommer kännas när allt är klart. längtar ganska mkt till den dagen akn jag lova... men man får ta en dag i taget & se allt som blir klart som positivt.

puss puss/m.

hemma bäst...

...så är det faktiskt!
hemma i karlstad igen efter en liten semestertripp till varberg & värnamo. det har varit mysigt att träffa familjen lite.
men det är ju alltid skönt att komma hem igen.
jag, mamma & nella var i varberg två dagar, men eftersom vädret inte var speciellt somrigt åkte vi till vmo redan på måndagen. det blev en tur till ullared sen hem för att träffa my & barnen. o tilde har blivit så stor. & jag kan lova att hon är den sötaste lilla sessan!! hon är lite blyg & väldigt mammig, men pussas det kan hon! smack smack!!

nu ska jag iväg & sola för att få lite färg till bröllopet på lördag. sen blir det till att packa upp & vänta på att min älskling ska komma hem från jobbet! då ska jag krama honom hårt & länge!!!

puss & kärlek!

snart semester igen

ja nu har jag snart jobbat två veckor. fattar inte hur fort tiden går, trots att det känns som man inte gör något.
i morgon är det fredag & jag går på semester igen. ledig en vecka. & då ska jag verkligen vara ledig kan jag lova.
på lördag åker jag till göteborg för att möte upp nella. vi ska sedan åka vidare ner till varberg där mamma väntar. vi ska låna mammas kompis lgh. meningen var att vi ska åka dit & sola & bada & ha det gott, men som det ser ut nu känns suget efter stranden inte så stort. men jag hoppas fortfarande att det kan bli lite sol & värme. det kommer bli mysigt i vilket fall som helst. är det nu så att vädret fortsätter trotsa så stannar vi nog bara en dag eller två & åker hem till värnamo sen.

gustav har också börjat jobba igen. & han & hans pappa sliter med köket här hemma, jag sitter här i fåtöljen & känner mig slö som inte kan hjälpa till med något. jag är nog mest i vägen. men jag får sköta matlagning, städning (så gott det går...) & tvätten. nu börjar man se att det faktiskt ska bli ett kök. så skönt!!

köket som det såg ut innan;
 renovering i full gång;
 
    
   


som ni ser, det är en del kvar, men det går framåt!

ska lägga upp bilder på resten av lägenheten också, men inte idag.
nu blir det att ta hand om tvätten, duscha & fixa lite här.
pussa lite på gustav också såklart, det behöver han = )

ha det gott! puss


början av augusti men känns som höst

det känns faktiskt inte så motigt att vara tillbaka på jobbet, det är ju värsta höstvädret ute... 15 grader & regn, inte så tilltalande. det ända som är jobbigt är mitt knä som verkar tagit lite stryk efter allt slit. det värker & gör ont. känner mig som en gammal tant på jobbet när jag ska klättra upp & ner för stegar m.m. men det är bara att bita ihop. jag har köpt värktabletter idag så jag hoppas på lindring av smärtan = )

idag hade gusse målat köket när jag kom hem!! vi tog en runda till & det ska snart målas en tredje gång så att resultatet verkligen blir bra. det känns oerhört skönt att se ett slut på renoveringen. imorgon ska vi lägga golvet! kommer bli sååå bra = )

 jag glömde ju skriva grattis till min älskade mamma igår!! hon fyllde 51 år!! på fredag kommer hon & pappa på besök. ska bli mys att träffa dem, var ganska länge sedan nu. har ju inte riktigt hunnit med att åka till småland under semestern.

jag hoppas alla som har semester har det riktigt skönt & njuter av sin lediga tid & ni som jobbar & sliter mår bra i alla fall ; )

nu är det dags för en strykning till i köket...

sov så gott!!


ja, jag lever!!!

...men som jag sagt i tidigare inlägg, är jag för tillfället kass på att uppdatera min blogg.
började jobba idag igen, efter tre veckors semester. det känns faktiskt bra! kul att träffa alla igen!!

så mycket vila har det dock inte blivit under de tre veckorna... jag & min sötnos har renoverat för fulla muggar. vi har skrapat tapet, spacklat, målat väggar & tak, målat golv, lagt nytt golv, satt innetak i köket, dragit el.... med mera med mera... vi har svettats, vi har slitit, vi har vissa dagar varit riktigt trötta på skiten & obeskrivligt omotiverade. men ojojoj, så duktiga vi har varit - om jag själv får säga det!! gustav har koll på det mesta & vet hur saker & ting ska utföras. han är såååå duktig!!

vi har även flyttat & städat ur våra gamla lägenheter, & bara det är tungt i sig. men nu är det gjort & vi bor nu i ett stort kaos utan kök. vi har dock vår kära lilla kokplatta där vi kan koka pasta & sedan avnjuta många delikata middagar ; )

det ska bli obeskrivligt skönt när allt är klart, & så nöjda vi ska vara!!! det känns väldigt bra & det blir fräsht, nytt & fint. Blir lite mer shopping sen när vi börjar få ordning & när ekonomin tillåter. en renovering innebär inte bara kostnader i form av diverse färg & material, vi har ätit ute i stort sätt varje dag - & det är defenitivt inte graaaatis. men va fasen, hur ofta totalrenoverar man en lägenhet?!?!

förutan att leva bland slipdamm, färg & reglar har vi unnat oss 5 (!!!!) hela soltimmar... vi har haft finbesök av syster nella & kompis jenny jansson. vi har även hälsat på dessa två damer, den förstnämnda bosatt i götelaboooorg, den andra i linkan. det var skönt att komma bort ett par dagar & koppla bort allt slit hemma.

jag har även hunnit bli hela 26 år - ja, jag vet, jag börjar bli gammal. fick fin fina presenter & massa härliga gratulationer = )

jag kommer lägga upp bilder på lägenheten då vi fixat vårt bredband ( nu har vi ett tillfälligt som inte är så snabbt så jag väntar) det kommer före- undertiden- & efter-bilder.

nu är det dags att ta tag & fixa i köket.

jag har världens duktigaste pojkvän!!! man skulle kunna tro att han är hantverkare =) hihi!

pusspuss & ta hand om er!!!

RSS 2.0