...jag - en ängel?!?

...läs inlägget "nostalgitripp & en ängel" på denna sida  http://www.tv4.se/1.645269 ..  
personen i fråga är jag. kul att man kan göra andra människor så glada genom så lite..

solig höstsöndag

då var det söndag igen... helgen har faktiskt känns ganska lång, det är ju bra!!
i fredags åkte jag & gustav till hans stuga i norge, Troldjo heter det. en mysig gammal timmerstuga på höjden med underbar utsikt över en sjö. gustavs mamma & pappa och mormor & morfar var där när vi kom. det var kul att se hur de har det där mitt i skogen. det var lite kyligt men med eld i brasan & raggsockorna på så var det hur skönt som helst!! det lär bli fler tripper över gränsen i sommar!

i torsdags firade jag & gustav 9 månader tillsammans!! 9 månader... det känns på ett sätt som tiden gått jättefort, men samtidigt som att det alltid varit han & jag. det har varit 9 underbara månader & jag älskar honom mest av allt! jag vill verkligen alltid vara med honom. förstår du det älskling?!?!

nu börjar det hända lite i lgh igen... kylen&frysen är på plats!! hur fin som helst! svart blank side by side med ismaskin!
vi har beställt kakel & handtag till lådorna, de kommer nästa vecka!! kommer bli så himla fint. det ska bli väldigt skönt att få ett fullt fungerande kök & slippa flänga mellan kylen i vardagsrummet & disken i badrummet. jag längtar! när det är klart ska jag laga en underbar middag till gus & bara njuta av lyxen..

idag fyller erik 25!!! ett stort GRATTIS till dig!! & välkommen till generation äldre hahaha!

dags att njuta av det sista av helgen.... i morgon är det jobb igen...

pusspuss & lite extra kärlek till min gustav!

RSS 2.0