morgon...

äntligen har jag lyckats ta mig upp ur sängen för att ta en tur runt sjön, det var att tag sen nu. o det skäms jag för. eller skäms gör jag inte, jag har väldigt dåligt samvete för det. jag o jenny tog en kvällspromenad igår, det var obeskrivligt befriande, så gick jag o natha nu på morgonen. varför är det så förbaskat svårt att ta sig upp på mornarna o traska ett varv?? jo, för att det är mörkt, kallt, ofta regnigt o det är så mycket skönare att ligga kvar i sängen... hmmmm. men så bra jag mår nu!! det ska jag tänka på i morgon när klockan ringer o jag inte alls känner för att stiga upp...

äntligen klara med kappAhl-arbetet!! tjohooo! satt med det från tio till halv sju igår. att det alltid ska ta sån tid. idag ska vi förbereda redovisningen, skriva ut o så. hoppas det inte strular, vilket är mer regel än undantag vad gäller repro o PIB.

mamma funderade på att komma o hälsa på mig idag. men jag hinner tyvärr inte = ( får ta det en annan dag. som sagt, först plugg o ikväll är det mfl-möte. det är dennis tur att bjuda på fika idag! hoppas att vi hittar dit bara. allt som ligger utanför campus-kartan är för oss studenter (många av oss iaf) väldigt svårt att finna. det är en värld man inte är van vid. så vad som helst kan hända...

nu är det dags för frukost!!

oscar,jag o hanna i haverdal

oscar,jag o hanna i haverdal
ännu en sommarbild. här är det oscar, jag o hanna som har varit i haverdal (halmstad) o tagit ett kvällsdopp. såå härligt! jag saknar sommaren, jag saknar havet o jag saknar de underbara människorna i halmstad! puss på er!!

jag o nella i somras

jag o nella i somras 
här är jag tillsammans med min älskade syster pertonella! tagen hos mamma o pappa i somras någon gång. tyvärr är jag inte så fin i håret... platt o dant.. hihi

första snön!!

söndag... vad gör man en söndag? jo, det har blivit en vana att vakna bakfull o seg i huvudet. borde ändra på den vanan. en hel dag går ju till spillo. sov till tre (hör faktiskt inte till vanligheterna) idag. har varit hos sigge o druckit te o umgåtts lite. nu är det soffan som gäller, nathalie o nickan är här också.

det blev efterfest hos peter o brangen igår. inte hemma förrän efter kl 5... o det var såå mysigt, då vi gick hemåt snöade det!! stora, vita flingor som föll ner mot marken. det var så fint. känns alltid lika overkligt när första snön faller.

pratade just lite med nella på msn. hon ska till sebbe imorgon. hon är ledig från skolan i veckan som kommer. jag vill att hon ska komma o hälsa på mig. känns som det var en evighet sedan vi träffades, bara hon o jag. o våra skrattattacker. åhhhhh, saknar henne så mycket. att vi kan ha så kul tillsammans trots att det skiljer sex år mellan oss. det är bra! det beror nog på att hon är mogen o vis för sin ålder medans jag inte är fullt så vuxen som jag kanske borde vara. skyller på campus-livet...

massa kärlek till dig nella, jag älskar dig o saknar dig, massor!!

mysfredag!!!

ja då var det fredag!! jag o kattis har sammanställt kappAhl-arbetet idag, iaf delar av det, vi har lite kvar. men vi har ju fyra dagar på oss så det ska väl hinnas med. i eftermiddags tog jag, kattis o nickan en promenad till stan - höll på att blåsa bort, men vi överlevde = ) inhandlade lite god dryck till kvällen samt morgondagen. ikväll blir det en riktig myskväll. vin, kex, ost, vindruvor, idol, kortspel o så en massa skitsnack så klart!!

ska jobba på brunchen imorgon. på kvällen är det allsång-sittning på sivans med sthlms nation. det blir nice!!

ska ta o fixa lite här... några tag med dammsugaren, tända ljus o sen är det bara för flickorna att komma!!

mycket mys//m

höst

då löven faller till marken, lämnar trädens armar nakna. då vinden tar tag i håret, sveper fram över marken. då regnet piskar mot fönsterrutorna, skvalar längs vägen. då - då är jag ändå lycklig. 


onsdagkväll...

det har varit en lång dag idag. började på kappAhl vid halv nio tiden i morse. var där fram till lunch. allt är klart där nu - skönt! visst det har varit kul o lärorikt att komma ut i verkligheten o exponera, men fy f-n vad man blir seg i huvudet av att vara inomhus hela dagarna. ros till emmi o kattis som stått ut med mig de här dagarna, har nog allt varit lite grinig. förlåt....

jag, kattis o emmi åt lunch på "maido" idag. sushi... ooohh såå gott!! så fräsch. mmmm. det var vi verkligen värda efter allt slit. sedan tillbringade jag o kattis resten av dagen med att ränna runt i stadens alla butiker. vilket betyder att jag gjort av med en hel del av det lilla bidraget som kom in på kontot idag. har faktiskt bara köpt saker som jag verkligen behöver, så som byxor (kul), puder (ok), linsvätska (inte lika roligt) o så blev det en rundtur på willys... nödvändigt ont. ja det är ju inte svårt att spendera de små slantarna. ack ack ack. var hemma  strax efter klockan sju, vilket betyder att jag varit hemmifrån i sisådär 11 timmar. slängde ihop en kyckling- o bulgursallad. sen var det dags för lite te-mys hos nickan. hinner inte träffa mina favorit-tjejer så ofta nu för tiden.

ska snart sova, ska bli så skönt, kommer troligtvis somna på två sekunder.. imorgon ska vi inte träffas förrän 10, så ska vi - förhoppningsvis - bli klara med rapporten afrån praktiken. men innan dess tänkte jag ta en morgonpromenad. länge sen nu, måste komma igång. men har faktiskt varit lite svårt att hinna med det denna veckan. finns ju gränser.

tänkte skriva ett litet kort till min älskade mor. för att hon är så underbar. utan henne hade jag inte klarat mig. hon ställer alltid upp o finns där.  o det är alltid hon som får ta smällen när jag är nere o känner hopplöshet.

glöm aldrig att du inte är ensam, det finns alltid någon som bryr sig om dig. ibland känns livet tufft, men det är dess läromedel.

pusspuss!!

isac på språng

detta är isac! min systerson. syster heter my o är 26 år. isac är världens underbaraste lilla kille!! vilket energipaket! han får min alltid glad. han är nu drygt 2 år 9 månader. när han var mindre kallade han min för "ninis", sen övergick det till "tinis" och nu säger han martina. duktig kille  =) 

                                                                                                                                                                   124559-2

.mörker

kom från ingenstans. vilket leende. var ljuset under sommaren. nu är hösten här och ljuset känns väldigt långt borta. mörkret är här...

känner mig tom...

varit på kappAhl idag med. blev klara med baby avdelningen. vi känner oss nöjda med det vi åstadkommit o det är faktiskt riktigt fint, om man nu för en gångs skull får skryta lite. o carina (butikschefen) o lisa (dekoratören) sa: "det kan inte bli bättre" då känns det ärligt talat väldigt bra =)

har varit på mfl-möte hos fredrik. åhh vilken fin lägenhet. efter mötet blev det lite mys hos steffi - jag, nathalie, jenny o fredrik. lite tv o lite prat. trevligt!! steffi har också en nice lägenhet, vad annars kan man förvänta sig hos en PIB-tjej ; )

jag saknar... jag saknar nella. jag saknar mamma. o jag saknar mormor. o farfar. jag saknar kärlek. jag saknar intressanta händelser. jag saknar riktig träning. jag saknar havet. jag saknar hur fin sommaren var. jag saknar sena sommarkvällar med brasa på stranden. jag saknar att vara riktigt lycklig... jag avskyr att sakna. jag vet inte vad jag ska göra för att inte sakna. vet inte om det ibland är bra att sakna. antar att det är något sam måste accepteras för att det alltid kommer vara med en, livet ut. åhhhh.. vill ju bara vara glad, pigg, frisk o lycklig.. det löser sig...

ska fixa några saker innan det är dags att krypa under täcket. i morgon är det en ny dag o då hoppas jag att jag är full av energi. o så ska jag o kattis äta sushi!! ooooo så gott!!

massa kärlek från mig

babykläder...

idag har jag tillbringat över 9 timmar på kappAhls baby avdelning. vi har flyttat, hängt om, tänkt, provat alla möjliga kombinationer. det tar lite tid, men det är kul, o lite klurigt emellenåt. o vilka underbart söta kläder det finns till de små liven. nästan så man blir lite sugen på att ha en egen liten knodd... men det lär få vänta ett bra tag till..

nu ikväll har jag varit hos min älskade nathalie. kollat på tv o lärt tjejerna spela chicago. så nu ska vi ha spelkvällar, som vi ska = ) 

nu är det dags för mig att krypa under täcket. blir troligtvis en heldag på kappAhl imorgon också. 

jag saknar min nella!!! hoppas att hon kommer o hälsar på mig snart så att vi kan mysa ordentligt. gå på stan, laga god mat o fnittra som bara hon o jag kan. o i november fyller systeryster 18 (!!!! kan man inte tro, att hon är så ung) så då ska jag visa henne hur vi studenter festar loss på sivans ; )

natti natti, vackra drömmar!!! 

popcorn, TV, värmeljus o bara jag

igår var det fest. som det var!! frans och kristina hade inflyttningsfest. bål, rödvin, glada människor, skratt o musik..det kan  ju inte bli annat än bra!! o sivans var även det toppen! det enda som var mindre bra var mitt lilla huvud... som det dunkade. o det har det gjort hela dagen idag också. men det var bara att försöka att inte känna efter. jag, kattis o emmi har nämligen pluggat idag. som vi har skissat..ojojoj. imorgon ska vi presentera förslaget på kappAhl.

nu sitter jag äntligen i soffan. har tänt ljus. poppat popcorn. tv:n är påslagen. så skönt att bara få vara. jag njuter faktiskt av att vara ensam ibland. inga måsten. kan sitta tyst o zappa mellan kanalerna hur mycket jag vill ; ) men visst, jag hade ju inte tackat nej till att ha en fin pojke vid min sida. någon att hålla om, lite närhet... ooooo så gott!! jag ska fortsätta drömma.

mmmmm...

lördag :)

har just ätit frukost, druckit en stor kopp te... härligt. jag, nathalie o vickis började denna lördag med en tur runt sjön. vi har varit lite slappa på den fronten på sista tiden, måste ta tag i morgonpromenaderna igen. men visst, det ÄR skönt att stänga av väckarklockan o vända sig om i sängen o sova vidare istället för att gå ut o gå en timme i kyla o möker. men... sååå bra man mår efteråt. det är faktiskt härligt!!

idag har frans o kristina inflyttningsfest!! ska bli kul! idag blir det rödvin. såå gott det är. jag tror allt jag börjat bli mer för rött än för vitt vin... lite tant-varning på det nästan??? men innan det är dags för fest o nöjen så ska jag o kattis jobba lite med praktiken. vi har sedan i torsdags o kommande 10 dagar "praktik" i växjö. jag, kattis o emmi är på kappAhl, där ska vi göra om baby avdelningen. alltså göra om exponeringen... eftersom kappAhl är en stor kedja har de riktlinjer o regler som de måste följa vad gäller exponeringen, vilket känns ganska trist. men jag tror nog att vi ska komma på någon bra i alla fall. vi ska få fram ett förslag till på måndag som vi ska visa för butikschefen samt dekoratören. så det blir till att skissa idag...

nu måste jag sätta lite fart... duschen väntar... 

bra snurrig

snacka om att vara virrig... igår trodde jag att det var torsdag fast det kändes som söndag. men i själva verket var det onsdag... hmmm

ja ja... idag är det i alla fall torsdag. i morse då klockan ringde var det mörkt o ruggigt ute. men det var bara att klä på sig walking kläderna o ge sig ut. o jag kan lova, att idag var vi inte alltför pigga i benen. men vad spelar det för roll, den där förbannade sjörundan tar i vilket skick vi än befinner oss, 1 timme o 5 minuter. ALLTID... konstigt är det.

skola 9 till halv sex... har farit runt på stan o analyserat. jag, kattis o emmi ska göra om exponeringen på baby-avdelningen på kappAhl. vi har lite att fundera över kan jag lova. huvudvärk...ajajaj..

inta bara huvudbank... har haft en tid nu då jag varit ganska nere.. eller är väl fortfarande lite nere om jag måste erkänna. så är det ibland. mycket känns tungt, har nog med hösten att göra, eller så är det bara något som är bra att skylla på... jag vill, och behöver faktiskt nya kläder. till exempel, jeans, toppar, tjockare tröjor, jacka... men har verkligen INGA pengar. (ovanligt för att vara mig..förstår inte vart de tar vägen. hål i fickan?? nej... ) jag har fått så dålig hy på sista tiden... behöver köpa ordentligt, bra smink. mitt hår är torrt o risigt... behöver en återfuktande (läs dyr) inpackning... vill träffa någon att tycka om, o som tycker om mig tillbaka så klart... men det här är väl sådana problem som många unga människor har. eller är jag helt ensam??? nej tänkte väl det. o så är det ju den där jäkla visdomstanden. fy f-n!!! vad ska man egentligen ha dem till??? de bara värker... ajajaj.. därav huvudvärken alltså... men jag försöker att INTE TÄNKA PÅ DET NU!!!

jag måste få deppa av mig lite emellan åt. jag lovar att snart bli pigg o glad!! det är så mycket trevligare för omgivningen då.

nu ska jag snart gå till kattis för att skriva lite till vårt projekt. kommer nog bli bra till slut, bara vi kommer igång ordentligt o får lite mer riktlinjer o info om hur vi får gå till väga o så. det får vi troligtvis i morgon.

puss puss o massvis med kärlek

torsdag..men känns som söndag - konstigt

hemkommen efter tre dagar hos min bror i malmö. tog tåget från växjö i måndags morse, mötte mamma o seb i alvesta. sov nästan hela resan. grymt hes efter en lördag fylld med festligheter. det var nämligen overallis. o inte vilken overallis som helst, ekonomhelgens overallis. o kul var det!!! i malmö har vi strosat rundor (som skåningarna säger...) på stan. dock mest tittar eftersom studentplånboken tyvärr inte är så fet. min älskade mamma köpte mig i alla fall ett par stövlar. tusen tack mamma!! jag älskar dig, det hoppas jag att du vet. jag o mami tog idag en underbar promenad i det härliga vädret. vi tog oss ner till "bo 01" och tittade på alla flaschiga lägenheter o "tourning torso", som jag dock inte anser lika vackert... inte på utsidan ialla fall, men alla vet ju att det är insidan som räknas... nu ska jag sova, upp tidigt i morgon för att ta den traditionella turen runt sjön med nathalie o vickis kl 06.30... jäsppp. men gott är det när det är avklarat. sen är det skolan 9-16.

sov så gott!! natti natti...


RSS 2.0