sommar o sol!!!

jag är inte så bra på att uppdatera mitt liv här i bloggen nu för tiden... kan bero på att jag har så himla mkt saker för mig som känns viktigare. till exempel att mysa o pussa på gustav = )

livet flyter på bra. den 23 juni får vi nycklarna till nya lägenheten!! tjohoooo! det ska rivas & renoveras så det står härliga till. jag hoppas det kommer gå bra & att våra tålamod håller bra form. jag blir ju lätt lite ivrig & vill att allt ska gå fort, vara klart på en vecka.... men hallå?!?! det tar ju faktiskt ett tag att riva ett helt kök, bygga ett nytt & fräscht, måla tak & väggar, lägga golv... med mera med mera... men jag är säker på att det kommer bli toppen när det väl är färdigt & vi kan flytta in. jag längtar så mkt!

förra helgen var jag & gustav hemma i värnamo. tilde fyllde 1 år så det var kalas! hon är så söt lilla tjejen! & isac den lille busen. de är bara för härliga båda två & det är nästan så att jag blir lite sugen på att skaffa egna barn.. men det får vänta några år till... vi var en snabbis i växjö på lördagen också. träffade tjejerna! saknar dem så mkt! men snart är det midsommar & då får jag träffa dem igen! det blir midsommarfirande i jennys stuga - precis som förra året! kommer säkert bli lika trevligt i år!

nu ska jag ut & pressa & svettas i solen igen! härliga sommarvärme = )

pusspuss

RSS 2.0