NYÅRSAFTON!!!!

ja idag är det nyårsafton!!! jag är hos min sötis jenny i motala. vi håller på att fixa oss för fullt. håret är fönat, sminkningen påbörjad o naglarna målade. vi ligger bra till i tidsplanen = ) otroligt, hihi.
ska vara redo att åka strax efter klockan 18 så det ser bra ut. då bär det av till vadstena slott. "vad är en bal på slottet?" .... förhoppningsvis alldeles underbar!!

jag hoppas alla får en rolig o trevlig kväll samt en bra början av 2007 - det ska i alla fall vi ha!


nu glömmer vi allt trist o jobbig som hänt under det gångna året så tar vi nya tag o ser till att 2007 blir ett toppen år!! tjohoooooo!

pussar, kramar o skåååååål = )


hemma i värnamo en dag..

då har jag jobbar klart för denna gången - skönt! som jag sprang upp och ner i trapporna idag föpr att hinna med tåget som gick klockan 12.03. jag var klar halv elva så det var ju lugnan.= )
just nu är jag hemma i värnamo en liten sväng. åker till jenny i motala i morgon. ska fira nyår på vadstena slott! tjohoooo, blir nog toppen. stor fest med 200 gäster cirkus. jenny o hennes vänner ska gå så jag känner ju några i alla fall.

nu ska jag o mami ha lite fotvård....det behövs verkligen. återkommer kanske senare.

fila på...

en trött o lite sliten martina

nu kan man väl säga att denna julen är slut. den var på G. den kom. den var. o nu är den passé. det har gått väldigt fort måste jag säga. faktiskt ganska skönt. man måste inte älska julen. visst är det trevligt o mysig, men många gånger anser jag julen väldigt överskattad. man kan ju ha trevligt o mysigt med nära o kära när som under året...

igår var det fest. o fest i vmo är inget för mig. var på förfest hos ida med madde, lollo, pernilla o jessica. det var trevligt o kul! men hotellet... hallååå . hur mycket folk som helst. kaos i kön. kaos i garderoben. kaos i baren. omöjligt att ta sig fram. annars kul. visst det var väl lite kul, men det var ju inte värt 150 j-vla spänn. aldrig mer. tacka vet jag sivans. där vet man iaf att man har kul. men huvudsaken med kvällen var ju att jag fick träffa tjejerna!

ikväll ska jag tillbaka till halmstad. jobba ett par dagar till. ska nog gå bra.

var en runda på stan med mami o nella tidigare idag. första affären vi gick in i var team sportia, o tro det eller ej, jag hittade skidkläder med en gång. en brun anorak på rea, o ett par beigea skidbrallor. gu´sååå bra! mamma betalade så länge - den stackarn. men jag får ju ett par tusen i lön i januari så det är bara att föra över de på hennes konto direkt.... ack ack ack. vad vore livet utan mamma??? tack älskade mamma!!!

nu ska jag vara lite social ett tag sen ska vi fortsätta vara sociala hos my o victor.

.....dags för snön att börja falla....
kärlekskram // m

julaftonskväll...

klockan är nu: 23.31
dags att: krypa under täcket o somna in för att drömma vackra drömmar
idag har jag: varit tomte. delat ut klappar. öppnat klappar. ätit prinskorv. druckit glögg. tittat på sällskapsresan. spelat kort. vunnit chicago. förlorat hjärter. skickat många SMS. mottagit många SMS - roligast från jenny!!! sjungt julsånger.
fått i julklapp: parfym. lotion. smink. örhängen. väska. USB-minne. skidsaker. pengar. mando diao-biljett tillsammans med bror o syster i malmö = )
roligt är att: vi haft en mysig dag tillsammans!! tack kära familj!!
trist är att: vi inte fick en vit jul....
 
i morgon ska jag: åka till farmor i vetlanda. farbror & fru är nog oxå där. ut o roa mig på kvällen.

sov så gott o tack för ännu en jul & hoppas att alla är glada & nöjda!!


GOD JUL!!

124559-15
GOD JUL alla glada människor!
Hoppas er dag blir fylld av trevligt umgänge o massa roliga julklappar!
Julkram!!

nella - älskade sys

nella

nu är nella hemkommen från jönköping. det är jag glad över. ikväll ska vi mysa o skratta. kanske dricka glögg o titta på en mysig film.

har busat med isac idag, detta lilla charmtroll!! han är för go´ men han är allt lite kaxig hihi..

kärlek // m


nu är det nära!

vill börja med att säga; "välkommen tillbaka till jorden christer!!" hihii. till och med lilla jag har följt chrilles rymdfärd med stort intresse. coolt ju = )

sen ett stort grattis till per som fyller hela 27 år idag. det närmar sig...

och.... jason mraz med "I´m yours"... gu´så bra!!!

nu dags att sätta fart, ska ner till stan o fixa brorsans julklapp

hoho!

dan´före dan´före dopparedan´... det är idag det

nu är det en evighet sedan jag skrev i min älskade lilla blogg...

har varit i halmstad o jobbat i fem dagar... ojoj,det känns att jag inte är van vid att slita så. efter en dag hade jag ont i armar o kropp. o stackars fötterna... men jag har överlevt veckan trots en tuff förkylning o (vad jag tror) feber under två dagar. det har varit kul o träffa alla gamla - o unga fast "gamla" - brevisar. sällan fått ett så varmt o kärleksfullt välkomnande. så många öppna famnar. det känns bra.

nu är jag hemma hos mamma o pappa igen. de hämtade mig i halmstad i dag efter en lite tripp först till bror i malmö, sen helsingborg vidare till helsingör. vi lunchade på stan sen tog vi en snabb tur i väl utvalda butiker för julklappsinköp. tro det eller ej, men nu har jag bara julklapp till sebbe kvar att köpa. det ska väl lösa sig imorgon hoppas jag - annars blir det inte så bra ; ) - .

trött är jag. snuvig o röd om näsan, söndersnyten, den stackarn = (
får väl ta o unna mig ett nässpray på apoteket i morgon.

nu lite tv o umgänge med bror, sen sooova

puss puss!

arnes brillor

glasses

ja jo... så här kan det se ut när PIB-are går på fest.... glasögonen fick jag låna av arne weise, det var dock många som kollade snett på mig då jag entrade stenladan med dessa tillsammans med min mycket omtyckta mössa... förstår ingenting ; )

flickor på julfest o annat som cirkulerar i mitt huvud

flickor på julfest

igår var det julfest! här är mina söta flickor i mfl... nathalie, steffi, erika, ylva o jenny!! så glada o laddade! kvällen blev väldigt lyckad, jag hoppas att alla hade lika roligt som jag, men det tror jag nog = ) lite seg var jag dock imorse när klockan ringde, gäsp. o lit ont i huvudet kan jag erkänna. bara att ta sig ur sängen o börja plocka flaskor. hade nämligen mellanfest hos mig.... trevligt, men fy fasen, det blir ju alltid så stökigt. men det är det värt ; )

nu är jag hemma hos mamma o pappa i värnamo. men inte så länge till, för på söndag bär det av till HALMSTAD!!! ska som sagt jobba lite. men det bästa är ju att jag ska bo hos hanna. ska bli så kul o träffa alla gamla vänner.

jag har verkligen börjat få ångest inför nästa termin nu.... igår presenterade jocke vilka alternativ det finns på praktikplatser... jag funderar... jag vill nog helst vara på ICOM, ikea älmhult eller ikea helsingborg. men det är det nog ganska många som vill... jag ångrar lite att jag sa upp lgh så pass tidigt, vill verkligen ointe lämna den =( men jag har ju natta, hoppas vi klarar att bo ihop den tiden, om vi nu båda får praktik i närheten vill säga, om inte så är det ju bara bra att jag sagt upp den. allt löser sig.

ska sova strax o försöka samla tankarna lite. fundera o känna efter vad jag verkligen vill. o det är ju inte alltid så enkelt.

vackra drömmar!

lucia

13 december idag, vilket innebär luciafirande. var i skolan kl åtta för att se o lyssnar på luciatåget. visst det var fint, men sången tycker jag ärligt talat inte är speciellt tilltalande. sorry "brygghuskören"...

det regnar också, så någon vidare lucia feeling har jag tyvärr inte. må det bli snö på julafton bara!!! hoppas hoppas hoppas...

imorgon är det dags för julfest, sex mfl ordnar. kommer bli kul. tack o lov behöver vi inte jobba på eftersläppet som vi gjorde förra året. nej, även vi kan dricka lite vin o dansa natten lång!! imorgon kommer även jocke att presentera vilka alternativ det finns till praktikplatser... ihhhhh. var kommer man hamna?? spännande. hoppas på malmö, göteborg eller kankse älmhult. troligtvis inte ensam om det dock. det löser sig, men vill verkligen inte vara på åhléns...

på fredag blir det hemfärd till mamma o pappa!! saknar familjen!! men ingen lång visit då jag ska till halmstad o jobba nästa vecka. å jag ska bo hos min älsklingsflicka - hanna!! mysigt! hoppas du står ut = )

idag dags att ta tag i några saker.... packa, städa, skriva CV, förbereda inför handledning....

puss puss!!

lördag morgon

nyklippt anna-lisa - du ville se en bild. nu är det ju ett bra tag sedan jag klippte av manen, så så här kort är det inte nu men inte heller på långa vägar de längderna som var i somras. nu är jag brunett oxå... som det kan gå! hihii

klockan är strax innan nio på morgonen. jag är uppstigen, påklädd o redo att gå till sivans för att jobba på brunchen. men jag är långt ifrån pigg... men ska nog överleva detta, troligtvis sista gången. tjohooo.

ikväll blir det utgång med girlsen. tänkte knåpa ihop ett spex till julfesten på torsdag! hoppas det går bra. o att folk tycker det är roligt.

time to go.... pusspuss - stor kram till dig anna-lisa!!!

damm o poesi

håller just nu på att städa - såå himla kul. NEJ, men nödvändigt. slänger en massa onödiga saker, saker som bara ligger o tar plats, till ingen nytta...

hittade en liten poetisk, djup dikt el dyl som jag skrivit någon gång, minns inte när. kanske då en liten kärleks-saga tog slut...troligtvis...

"min blick är tom.
den leder ingen vart.
den säger ingenting.
min blick är lika tom som mitt hjärta.
mitt hjärta känner inte längre något.
det orkar inte sörja.
det vill inte beröras.
mitt hjärta är lika tomt som min själ.
min själ vet inte längre vem den är.... "

.........................mj

långt hår...önskas...

långt hår...

var som sagt hemma i vmo över helgen. jag ville färga håret lite brunare då jag nästan varit blod sedan sommaren... snälla syster yster hjälpte mig som vanligt o med sina frisörhänder fixade hon det galant!
så nu är jag brunett! visst jag är nöjd....men (förlåt nella, du vet hurdan jag är....hopplös....)

men...när jag tittar på foton från i somras måste jag erkänna att jag mer o mer saknar mitt långa sval... ihhhh men vad kan jag göra åt saken??? nada... kanske blir att jag slänger i lite slingor någon dag framöver. vi får se. känner mig blek o grå.... längden kan jag tyvärr inte göra så mkt åt...det växer ut så småningom...

nella - du vet att du ändå är den bästa!! älskar dig!!
pussar!!

ÅRE!!!

nu har jag slutligen bestämt mig för att följa med till ÅRE!!! tjohooooo! det kommer bli super - får vi hoppas! jag har även fixat jobb innan jul så att jag kan betala för mig. det är ju en fördel ; ) det blir posten i halmstad. inte det allra roligaste kanske men det funkar. alltid kul att träffa alla gamla jobbisar. gamla som unga. hihi. anders kan man lita på - han har alltid jobb till mig! gött! nu ska jag bara ordna någonstans att sova o bo... någon borde väl kunna stå ut med en sån trevlig tjej som jag = )

nu ska jag göra lite tråkiga nödvändigheter... puuuu

simma lugnt... för någon snöbollskrig lär det väl inte bli på ett bra tag!

lugn helg i vmo

oj nu var det visst ett tag sedan jag skrev...tiden rullar på som sagt.

är i värnamo hos mam o pap nu. kom i torsdags eftermiddag. slappt o skönt att vara hemma. men efter en eller två dagar börjar jag i regel klättra på väggarna. vet inte varför, men jag blir rastlös o irriterad - alltid. stackarna som måste stå ut med mig. vet inte vad det är för fel. försöker skärpa mig..men men. jag är faktiskt inte sådan annars, i vanliga fall.

idag har jag, mami o nella varit i jönköping. såg fram emot att åka dit, inte varit där på evigheter. men fy attan så mkt människor det var i butikerna. speciellt på A6 - kunde knappt inte ta sig framåt. tur att man inte skulle inhandla något speciellt. vi var även hos fredrik - nellas pojkvän - o fikade. hans föräldrar var också där, de var riktigt trevliga.

jag har verkligen ångest inför våren.... ihhhh vad ska jag ta vägen? finns den några jobb? kan jag tillräckligt mycket? jag vet att det är så himla jobbigt att flytta. inte fysiskt - utan psykiskt. jag orkar inte det. känner inte alls för att börja om på ytterligare ett nytt ställe... kanske skulle försöka flytta till halmstad igen?? vill jag det?... vet inte. jag måste nog ställa mig in på att flytta dit jobben finns.... blir alldeles yr i huvudet när jag tänker på det...

men först är det jul. bara tre veckor till julafton. inte en endaste julklapp har jag köpt. men det löser sig. tycker om att handla alla på en gång. det ska vara lite stress å många kassar. kan kanske ta en tur till halmstad innan jul... om det hinns med.

nu ska jag plugga lite... läsa på till seminariet på måndag. tjohooo

puss puss o lussekatter


RSS 2.0