090227mina nya helvita converse gör mig iaf glad.
slog till i tisdags efter att länge velat ha ett par.
snygga, sköna, enkla. me like!

090227

fredag. härliga fredag borde man ju tycka. det är väldigt skönt med fredag - kan inte säga annat. men den känns tyvärr inte så härlig.
jag är trött & energilös. dennaveckan har varit en konstig vecka, speciellt på jobbet. känns som jag mest irrat omkring utan plan & struktur. lite här & lite där & så lite här igen. knepigt....

jag behöver vår! jag behöver våren sol som ger mig energi & glädje.
gustav jobbar till klockan åtta ikväll & kvart över åtta i morgon. en lördag. känns inte kul. jag vill ju att han ska vara med mig.

jag är trött på att känna mig sunkig, ofräsch & trist. att sällan kunna fixa iordning mig, ta på mig schyssta kläder & bara känna mig fin & snygg... på jobbet lallar jag omkring i mina förstor snickabyxor & en t-shirt som är oerhört osexig. håret står åt diverse håll efter en dag & sminket som var ok då man lämna hemmet har hamnat lite var stans det känner för. jag vill också piffa till mig & ha mina egna kläder... ingen idé att shoppa när man inte hinner använda sakerna.

jag ska försöka ta mig en tripp ut & besöka solariet. kan vara skönt. kan ju låtsas att det är riktig sol så blir jag kanske lite piggare.

ja ja...

trevlig helg!!!

090224

nästa helg ska jag till göteborg på hemligt uppdrag!!! jag längtar väldigt mycket!
ni får reda på vad det är när jag är klar....

090222

förra helgen var jag ju i motala för att fira att jenny fyllt 25!
åkte på lördag förmiddag & var framme vid halv ett. det var underbart väder att köra i. lite halt men det gick bra. solen sken & jag satt & njöt i bilen - jag som annars inte är ngt fan av att köra, speciellt inte ensam.

det var många kära återseenden i motala, många från växjötiden, även en del andra vänner till jenny.
det var en mkt bra kväll med bl.a. erika & steffi som toastmasters - det utan att jenny visste ngt -fina tal, liveband, mkt dans, god mat .m.m.

        

tack för en bra helg alla söta vänner!

090222

söndag... helgen har inneburit sovmorgon både lördag & söndag - underbart härligt!!
vi har grejat & fixat i lägenheten. spackat, slipat & målat runt dörren till sovrummet. målat i köket. gusse har satt lister i sovrummet vilket inte varit helt enkelt då verken väggar eller vinklar är raka någonstans. men det blir bra! han är så duktig min gus.

vi fick en inbjudan av cissi, så vi var där på fika i eftermiddags. emma & mårten var också där. det var mkt trevligt! vi prata & garva! hahahaaaa vilken låg humor vi har....

helgen har varit lugn & skön trots jobb här hemma. gustav sliter fortfarande & det är slipdamm överallt. dessutom står sängen för tillfället i vardagsrummet eftersom vi grejar i sovrummet. det är ganska mysigt.

pusspuss

090209

måndag & trött efter jobbet. puuuuu.
helgen har varit bra men usch så fort den var över.
underbara nella kom hit i torsdagskväll & åkte igår kväll. alltid mysigt att träffa henne.
men känns inte som att vi hunnit umgås ngt alls nästan. snyft.

idag har vår klädhängare vi beställt kommit, ska hämta den på Hagahallen när gus slutat jobba.
hoppas den är fin!!!vi hörs sen!
pussen!


RSS 2.0