sköna söndag

ojoj vad tiden går fort... fyra veckor har jag nu bott här i karlstad. o det känns bra! det är mkt jobb. mkt fest. mkt nya människor. lite sömn. lite tid att ta in allt nytt... men som sagt, jag trivs.


nu har de flesta från övriga varuhus lämnat oss på IKEA karlstad. kvar är projektgruppen o några andra tappra själar. jossan till exempel =) jobbade igår vilket var ganska skönt då det var lugnt o ganska folktomt på varuhuset... men jag tror ändå jag kommer sakna alla härliga människor som jag träffat under den här tiden... snyft snyft

på onsdag smäller det!! portarna till ett alldeles nytt fräscht inspirerande IKEA öppnas!! kommer säkerligen vara mkt folk.

ni som tycker att jag har varit osocial under dessa första fyra veckor ber jag om ursäkt till.... jag har ärligt talat inte hunnit ringa o prata med folk. jobbar men 13,14 timmar om dagen är man ganska seg när man välkommer hem... då är det dusch, mat o sen sängen som gäller... men nästa vecka börjar nog vardagslunken igen.. ska faktiskt bli ganska skönt.

här kommer lite bilder från min tid här i karlstad:

förfest hos johan


IKEA bjuder på sallad o kubbspel


kräftmys o vin med jossan, hanna, marja, anders o therese


mamma, pappa o nella på besök


älskade jenny hann med ett snabbt besök inna hon begav sig till staterna!!
image147

diverse festligheter
...nu vet ni lite vad jag har för mig här i solen stad... jag ska försöka ta mig tid att skriva lite oftare.

nu ska jag snart sova, ny vecka nya krafter i morgon o det lär behövas för det finns en del som ska hinnas med innan onsdag...

puss o kärlek!!!


RSS 2.0