09.09.27

söndag & lite sliten. & lite pack-ångest. vad ska jag ta med mig till malmö? vad ska det bli för väder? hur ska allt få plats? att packa för 11 dagar är inte helt enkelt. det lär bli till att behöva sålla bort sen. jag håller på att tvätta nu så kan inte göra så mkt åt saken för tillfället.
det ska i alla fall bli väldigt kul att åka. jag önskar bara att gustav kunde följa med. kommer bli så tomt i sängen utan honom bredvid. ingen att pussa på & hålla om, ingen att somna i knät på =(

helgen har varit bra. i lördags tränade jag & emma pump kl 10 på morgonen! mkt skönt & jättebra insruktör! sen gick vi på stan, tog en fika på vero (nya favoritstället) & köpte present till linda. jag köpte faktiskt inte ett enda klädesplagg. bara smink, parfym & nagellack.

 

mårten & emma på veros uteservering

på kvällen var det dags för inflyttningsfest hos linda! hon har en jättemysig lägenhet på frödingshöjd. vi blev bjudna på kanongod mat som hon fixat med hela dagen! det var bröd, pizzabullar, sallad, brieost & god sås. tack söta linda för allt gott! vi sjöng sing star & pratade om både det ena & det andra, många skratt & mkt tjejsnack! haha!

    

   

det blev månen efter förfesten. vad säger man om det? jag är inte jätteförtjust i månen... men folk envisas med att gå dit. jag kan inte förstå det. det är långa köer, mkt folk, stort så man tappar bort varann, opersonligt... tacka vet jag koriander!

det var i alla fall en mkt trevlig kväll!

dags att ta hand om tvätten. hörs!

09.09.24

det blev sushi & jag är fortfarande proppmätt!

i morgon blir det jobbet 7-15, gustav jobbar samma tid, vilket inte händer så ofta.
efter jobbet blir det en tur på ica maxi & storhandling. gustav måste ju ha mat hemma när jag åker till malmö. annars kanske han inte överlever eller bara äter burgare.

det får bli en myskväll i morgon. det behöver vi, bara han & jag!!!vi ska ju vara ifrån varandra 11 dagar! hur ska det gå?! det blir nog värre för honom som är hemma. alltid lättare att åka bort för då är inte allt som vanligt. när han kommer hem från jobbet kommer jag ju inte vara hemma, som jag oftast är. inget mat på bordet & inte heller någon som somnar i soffan varje kväll.... stackars älskling. Gus - jag kommer sakna dig!!

dags att borsta tänderna. skriva shoppinglista. sen är det mkt möjligt att jag somnar i soffan igen.

sov gott!

09.09.24

dagen innan löning & det är ganska tomt på kontot. som alltid. så lönen är mer än välkommen i morgon!
haft en skön dag på jobbet, suttit & planerat bad. det går framåt & jag tycker det känns bra.
haft två möten & fick ganska överrskande information...

jag är sjukt sugen på sushi!!! det vattnas i munnen när jag tänker på det. frågade sandra om hon vill göra mig sällskap ikväll & äta sushi, men hade glömt att hon inte tycker om det =(  hade tänkt köpa på happy kichen, bästa stället i stan. kikade in på deras hemsida precis & det har en del annat också så det blir kanske en liten dejt!


ser det inte lovely ut?! jag skulle nog kunna äta sushi varje dag!

dags för duschen.

ha en fin kväll! puss

09.09.22

idag är det höst. regn, blåst & grått.

den här härliga bilden tog jag för en vecka sedan då jag & gustav var & tittade på bilen i ulricehamn,
ut genom bilfönstret i farten.



man kan ju tro att det är mitt i sommaren! den svenska naturen kan tyckas vara ganska trist & inte så spännande - men visst är det varckert & fridfullt!? man vill bara sparka av sig skorna & springa ut över ängarna, iaf jag!

jag har haft ont i nack & rygg idag efter en klantig incident på pumpen igår. då det var dags att träna ben slängde jag upp stången bakom nacken som vanligt. tofsen kom emellan mig & stången. då det är ganska irriterande, så ville jag åtgärda det. så jag tar tag med en hand i stången & en i hårtofsen. det går ganska snabbt & stången landar rakt på en kota & det krasar till ganska rejält. blev faktiskt lite rädd, men jag hoppas det går över snart...
ska vila lite nu iaf.

samarbetet mellan mig & gustav har gått väldigt bra idag på jobbet! vi kompleterar varandra bra & har relativt lika åsikt om det mesta.

dags för att slumra i soffan en stund, sen ska jag göra hamburgare. då blir gus glad när han kommer hem från jobbet =)

ha det fint!

09.09.21

alltid skönt att ha måndagen avklarad. sen rullar veckans dagar på av sig självt.
jobbat 7-17 idag. hem en snabbis, slänga i mig en knäckemacka, byta om & sen iväg till sats för ett pump-pass.
härligt när man inte behöver tänka på vad man ska göra, full rulle bara!
jag är en sådan människa som trivs bäst då jag har saker att göra, inte så det blir alltför stressigt, men ändå fullt upp. då får jag massa energi. har jag inget att göra är jag tyvärr ganska lat, då varken vill eller orkar jag ta tag i någonting....

jag fick en kommentar av instruktören efter passet som jag blev glad av. hon sa att det var kul att se att jag var så laddad! klart man blir glad, iaf jag! jag vill ju inte stå där med stången & se ointresserad & lam ut...

nu är det svenska hollywood fruar på tv! haha kan ju inte låta bli att fnissa. fru anka - piiiiinsamma människa!

jag blev så glad tidigare idag. fick sms från söta steffi. hon är i malmö & jobbar & kommer vara där även de två veckor jag ska dit!!! underbart!! ska krama om henne hårt & länge & fnissa & skvallra! längtar nu ännu mer tills på måndag!

nu dags för mat, fisk blir det.

puss & natti!

09.09.20.

tredje inlägget idag, jag säger då det! det gäller att gå ut hårt =)
har varit & tränat pump - utan emma tyvärr =(
det var nytt pass - bra pass!
men herregud så jobbigt. jag är helt slut, särskilt i axlar & bröst.
jag mådde väldigt illa ett kort tag. det kan jag inte minnas att jag någonsin gjort under ett pass tidigare.
jag vet dock inte om det beror på att jag tog ut mig så eller att jag åt en timme innan passet.
jag brukar nämnligen inte äta så tätt inpå så jag tror det var därför.

snart ska vi iväg till emma & mårten för att spela kort! jag älskar att spela kort - ett enkelt & roligt sätt att umgås på. & alla kan vara med.

i morgon är det dags för en ny arbetsvecka med nya uppgifter. jag & gustav ska faktiskt jobba ihop en del i veckan. det har inte hänt tidigare. spännande.

ha en fin kväkk - det ska jag!

09.09.20

hej igen... det blev snabbare än jag trodde =)

vill bara säga att SOULMATE med NATASHA BEDINGFIELD är en grym låt!!! den går just nu på sportify på högsta volym. lyssna på den säger jag bara!


09.09.20. tess - här kommer det!!

eftersom älskade tess tjatat en del på mig om att jag ska börja skriva i bloggen igen så ska jag försöka ta mig samman & uppdatera här lite oftare...

så idag börjar det!

det var ju ca ett halvår sedan sist. så har hänt en hel del saker sedan dess. jag tänker dock inte rabbla upp en massa saker här & nu.

idag är det söndag - jag hoppade ur sängen ganska tidigt för en söndag faktiskt. klockan halv tio förflyttade jag mig till soffan & har suttit här sedan dess. kollat på tv & surfat runt på nätet. idag är det grått ute, solen orkar tränga igenom molnen stundtals. igår däremot - vilken underbar höstdag! soligt & varmt, då är hösten inget man kan klaga över!

då Gustav äntligen tagit sig ur sängen tog vi en lugn promenad & gick & strosade lite. på waney´s uteservering hade just johan & jossan slagit sig ner med varsin kaffe så vi gjorde dem sällskap. mkt trevligt med en spontanfika!

på kvällen kom mika & tess. de hade handlat naturgodis, ost & kex - gott det! det är inte så ofta vi ses tillsammans nu för tiden. det blev en mysig kväll med massa skvaller (såklart), te & tv! tack underbara människor! klockan elva var det dags för mika - som skulle upp & jobba idag - att bege sig hemåt. så jag gjorde dem sällskap på promenaden & följde med tess hem där gustav & andreas tittade på Barca-matchen.

det har varit en lugn skön helg! jag har inget behov att att gå ut på krogen för tillfället känner jag, ganska trött på det. alltid mkt trevligare & roligare att vara hemma hos någon med härliga människor! ska man gå ut så blir det nästan alltid stressigt, folk vill till olika ställen & man tappar bort varann. visst det är roligt ngn gång då & då, men absolut inte varje helg!

måste tacka söta andra för en mysig fredagkväll också! tack min fina vän!


i eftermiddag blir det pump på stas med emma! har varit förkyld ett tag så träningen har fått ta stryk. trist, det är ju så härligt när man kommer igång ordentligt. om en vecka ska jag åka till malmö & jobba under två veckor, så då lär det ju inte heller bli så mkt träning. men det är bara att bita ihop & göra så gott man kan.

tack så länge - hoppas snart på ett återseende ; )
puss puss!

RSS 2.0