tom...tom...tom...

känner mig just nu bara tom o olustig.
varför???
jag tror det beror på att jag känner press inför inredningsuppgiften vi har nu. hur mycket som helst som ska göras. visst det är kul, men jag känner bara stress för tillfället.
har även ångest inför flytten. kan kanske låta barnsligt för jag ska ju inte flytta speciellt lång - ett stenkast bort - men jag ska lämna min lägenhet och mina saker...
jag tycker verkligen inte om att flytta...
det blir säkert bra, men just nu känns det lite tungt.

jag känner mig tom o oviss inför sommaren....
vad kommer hända? kommer jag få något jobb? vart ska jag bo?
vill bara kunna släppa sådana tankar nu och tänka på nu och idag.

tom även för jag har en plats i mitt hjärta redo att släppa i någon.
någon jag kan älska och bry mig om.
när kommer det ske?
"när du minst anar det" brukar man ju säga...
har väntat ganska länge nu.

jag hoppas på att uppleva något vackert i nattens drömmar som ger mig energi till morgondagen.

kärlek // m.

ser den inte härlig ut = )

;)

denna underbara skapelse skulle jag kunna tänka mig att ta emot
om någon ville skänka den...


ojojoj ... så trött

redan morgon, känns som jag just lade huvudet på kudden.
har drömt om en massa underliga hus. hmmmm.
vill bara krypa ner i sängen igen o dra täcket över huvudet... men ick.
det lär även idag blir en dag full av aktivitet...
först studion 8 -16.30, o senare mfl-möte.

puss.

lång skoldag...jepp

läser just nu kursen PIB 924, vilket innebär inredning II. det är väldigt roligt, men oj så mycket att göra. eftersom jag, annica o sigge var i åre förra veckan missade vi en hel del, o ligger därför lite efter i planeringen. vi har en gigantisk uppgift som ska vara klar torsdag om två veckor. har just satt i gång o håller nu på att bygga en modell av en villa med en jädrans massa fönster o tak i olika nivåer. hmmmm, tror att vi fått ihop det mesta nu. eller så kommer vi till studion i mån o märker att vi gjort helt fel.... ihhhh.
nu är det bara resten kvar.... huset ska nu inredas efter vårt egenkomponerade scenario... var o en för sig. det ska skissas, göras planritningar, elevationer,belysningsplan, inredas, färgsättas, ta fram materialprover, möbelinfo.... m.m..... jag säger bara, tack o hej till umgänge på ett bra tag... idag var jag i studion mellan 8 på morgonen till halv åtta på kvällen... häääärligt!! ; ) trött i både kropp o huvud nu... det är tur att änmet är så tilltalande annars hade jag aldrig orkat.... låt idéerna flöda!!! tjohooooo!!

helgen har varit bra! kom som sagt hem från åre i fredags morgon. därefter var den dagen väldigt lugn.
på lördagen bjöd käre mfl-isten joey på inflyttningsfest! alla som varit iväg o studerat var där, väääldigt kul att träffa dem igen! det var en bra fest o sivans var i vanlig ordning toppen. det bästa med sivans är då man har ett jobbarkort o slipper stå i den alltid förbaskade långa kön.... vifta med kortet o det är bara att smita före de stackarna som står där o huttrar.... I like!

dags att sova snart, ska upp kvart i sju imån igen.... ännu en lång dag väntar.

sov så gott o dröm vackra drömmar!!!


hemma i vxö igen

ja i morse runt klockan 6 anlände bussen med drygt 100 trötta studenter... de sex dagarna i ÅRE har varit underbara!!! har verkligen haft det toppen!
mycket snö - vilket ställde till det lite på ditresan - bra skidåkning, trevligt sällskap o roliga fester!

skönt att vara hemma samtidigt som jag saknar åre redan.
det får bli en resa dit nästa år också.

har varit väldigt trött o utmattad idag. kom hem, la mig i sängen o sov till tio. packa upp, duscha, sen ett besök hos min saknade lilla sötis vickis!!! sen blev det tacos hos min andra sötis nathalie!

o nu dags att ta tag i smutstvätten....

kramkram....

GRATTIS JENNY!!!! = )

idag fyller en av min allra bästa vänner 23 år!!!
"Fast man inte är modell o har revbensspjäll, fast man kanske bara är Jenny Jansson"
att vara Jenny Jansson är verkligen inte så "bara" det är väldigt bra.
verkligen glad att jag har en så härlig o ärlig vän som du Jennsa!!!

Tusen pussar o kramar till dig på din dag!!
vi får försöka göra din dag till det bästa möjliga, vi ska ju trots allt tillbringa den på en buss till ÅRE.
i morgon får vi fira dig ordentligt!!

124559-30

praktikplats klar

idag kom som sagt beskedet om praktikplats. jag kommer tillbringa åtta veckor på IKEA i Älmhult. jag tillsammans med Lina = ) jag tror att vi kommer få det toppen! så jag blir alltså kvar här i växjö men jag flyttar ett stenkast. jag kommer sköta om nathalies lgh då hon kommer vara o london. detta innebär att jag blir granne med jenny!! trevligt värre!!

imorgon dags för tur till lilla värnamo. fixa håret o snabbt säga hej till familjen.

o på lördag bär det - äntligen - av till ÅRE!!!

pussen o kramen!!


matt o obeskrivligt seg

hur kan man vara trött o helt utslagen då man egentligen inte har ansträngt sig speciellt mycket?? så känner i alla fall jag just nu... så ikväll är det soffan o tv:n som gäller. kanske lite te om jag orkar.

imorgon är det dags att få besked om praktikplats... känns lite nervöst, men det blir säkert bra bara jag får någon av de platserna jag har valt. eller så skickar jocke iväg mig alone till tyskland.... NEEEEJ!!!
o på kvällen ska jag mysa med jenny, min lilla sötis!!

sen på fredag ska jag o annica ta en liten tripp till värnamo. klippa mig lite o slinga håret. hos lilla nella! o äta lunch hos mamma o pappa! trevligt.

nu slappa...

kramisar!!
 

= ) mfl-möte

om ca en o en halv timme är det dags för 2007´s första mfl-möte!!
ooooh som jag saknat mina små troll!
inte nog med att det är årets första möte, det är även nathalies första möte som ny sexmästarinna!
jag vet att du kommer klara detta galant. en sådan stadig o duktig tjej som du, det kan ju inte gå fel.
idag är det även poppes födelsedag!!
STORT GRATTIS!!!
kanske, kanske dyker det upp en liten surprise på kvällens möte. den som kommer får se...


124559-29


puss o kram till alla älskade mfl-ister!! love U!

"Wing Lounge Chair"

chair

Jag vill ha denna vackra fåtölj...

kära blogg...

vissa dagar blir det mer än ett inlägg. andra dagar glömmer jag eller orkar jag inte skriva. för tillfället har min dator något fuffens för sig, den vill inte samarbeta med internet = (  när man inte har internet märker man hur beroende man är... o det vill säga väääldigt beroende. mest beroende är jag nog av MSN. men vilken tur då att jag har MSN på mobilen. men, men, det vill inte heller fungera idag.... lite jobbigt. detta kallas i-landsproblem....

helgen har varit bra! i fredags var det spa-kväll hos vickis. oooo så fina vi blev ; )
i lördags var det nypremiär på sivans. o mycket folk var det, o kul var det! vin, dans o många kära återseenden - känns som man varit härifrån alltför länge trots att det var knappt fyra veckor... mindre roligt var det igår... det var länge sedan jag hade sådan huvudvärk kan jag lova. jag o vickis hade en riktig bakisdag... det blev film, godis, coca cola o slöa i soffan heeela dagen.

om en vecka befinner jag mig i åre! det ska bli så kul. men det kan ju gå precis hur som helst, har som sagt inte åkt skidor på sex år... hoppas alla ben i kroppen är hela när jag kommer tillbaka.

nu är det snart dags för "från koja till slott" o så lite te såklart...

pussen // mj

trött....

idag blev det ingen morgonpromenad. var helt matt när klockan ringde klockan halv sju i morse. jag får väl försöka ta en tripp senare idag istället. ska snart till studion på klassmöte. sen sola. sen kanske ta mig runt sjön. ikväll ska vi ha mys kväll, jag o mina girls! vi ska göra ansiktsmasker, fixa naglarna, kanske slinga mitt hår (inte riktigt bestämt mig än...)

invigning av nyrenoverade sivans imån.... känns ju sådär. hade de gjort som vi sagt från början så hade det säkert blivit jätte bra, men nu har olika personer tagit egna beslut om diverse saker så det ser lite si så där ut... de ser inte skillnad på svart o brunt, eller runt o kvadratiskt.... hmmmmm. känns trist att ha invigning när saker o ting inte är riktigt klara. man tar ju ändå åt sig eftersom det är vi som ligger bakom hela idén o har tagit fram förslaget som de skulle jobba efter.

nella, jag saknar dig!! du är den bästa syster man kan ha o du är en underbar människa med en fantastisk personlighet. jag älskar dig!!

kärlek // m.

onsdag...

att börja dagen med en promenad runt växjö-sjön ÄR härligt.
ja, det är väldigt svårt att stiga upp från sängen.
ja, det är kanske lite stelt i benen innan man kommer i gång.
ja, det är ofta kallt och blåsigt.
ja, när man har varvat sjön så känner man sig duktig o frukosten smakar faktiskt bättre = )

så det är bara att försöka fortsätta med denna hälsosamma uppiggande "vana".

jag har just nu en känsla av lugn inombords. ett lugn som får mig att må bra. jag har just nu ingenting som jag har någon anledning att stressa upp mig över. vilket jag ofta haft tidigare under terminerna. skolan har ju inte riktigt börjat på allvar än.
jag hoppas att denna känsla av lugn kan finnas kvar hos mig ett tag till i alla fall. för jag vet att det kommer bli stress o press under praktiken samt X-arbetet. men förhoppningsvis för det med sig mycket kunskap o nya erfarenheter. 

jag vill lära mig nya saker. jag vill utvecklas som människa. jag vill kunna visa mig själv och andra att jag kan. jag vill känna stolthet för det jag gör. o jag vill känna lycka...

kramar // m.


åter inne i vardagslivet! ganska härligt!

har nu varit här i växjö i knappt tre dagar o det känns redan som vanligt. i positiv bemärkning = )

vi PIB-are jobbar vidare med möbelriket o sthlm furniture fair, lita att fixa med. jag tror det kommer bli bra, bara vi får tydliga besked om vad som egentligen gäller. har ju varit lite si o så med det.

sivans (studentpuben) renoveras för fullt. väggarna är målade, bardisken betsad - dock i brunt, inte svart som vi sa -, lampor är inhandlade - jag o vickis köpte nya idag eftersom de inte heller i detta beslut gjort som vi bestämt hihii -, o vi håller nu på med väggmålningarna. det blir så snyggt så = ) hoppas alla blir nöjda med nya sivans o tycker det är en klar förbättring.

känns bra att vara tillbaka här på campus. nära alla mina sötisar. förstår inte hur det ska gå till sommaren när vi alla ska skiljas åt = ( eller kankse kommer vi jobba i samma stad, vem vet!

i morgon fyller vår sötnos nathalie 23! då ska vi fira henne lite, kanske dricka lite vin o så. tyvärr så kan vi ju inte fira ordentligt med sivans-kväll eftersom det inte riktigt är redo för det. men på lördag, då är det dags.

nu tillbaka till disk o tvätt.

saknar er mamma, pappa, nella, sebbe, my med familj!!! ni får komma till mmig snart!

kärlek till alla som behöver!

växjö!

härligt att vara tillbaka! som jag har saknat alla!
det bästa var nog att få sova i min egen säng....

dags för plugg igen // puss

ISAC 3 ÅR!!! GRATTIS!!!

nu är klockan över tolv, vilket innebär att isac idag fyller 3 år! det lilla charmtrollet = )
vi har faktiskt varit hos my o co ikväll o firat honom eftersom jag åker hem till vxö i morgon förmiddag.
han blev överöst med en hel del presenter - som i vanlig ordning. o han var nöjd o glad!
han är verkligen den goáste lille kille som finns! o en riktig busig sådan!

sista natten hos mamma o pappa nu. i morgon åker jag tillbaka till vxö. ska bli skönt. slippa bo i en resväska o äntligen få lite ordning påsaker o ting. har gått förvånadsvärt bra att vara hemma faktiskt. tycker jag i alla fall.

nu längtar jag till åre! ska bli så kul!
skidorna är packade o redo att glida nerför åres backar!! tjohoooo! = )

nu är jag jätte trött o ska strax sova. ska bli skönt. o i morgon får jag äntligen sova i min säng igen. med mina kuddar o mitt täcke. underbart härligt!!

snarka gott!!

= )

igår ringde någon som jag inte pratat med på länge... då blev jag glad. härligt!

shopping med nella

idag har jag o nella verkligen haft en heldag i jönköping. vi åkte hemifrån tjugo i tio i morse, släppte av sebbe vid tågstationen sen gasade vi iväg norrut. kom hem strax innan 22, så verkligen heldag som sagt.

vi har shoppat en del. toppar, väska, halsband, skärp... o en del på rea, så vi kom någorlunda billigt undan. då är det kul o shoppa - när man får mycket för pengarna = ) we like! efter att ha avverkat citys alla butiker - citys alla intressanta butiker - åkte vi till A6, men där är ju i stort sätt samma butiker som finns i stan så vi var inte där så länge. dessutom var ju ganska trötta båda två. o jag har strosat omkring i mina klackskor idag, eftersom mina stövlar gått sönder o jag har lämnat in dem till butiken för reklamation, så jag var ganska öm i fötterna framåt eftermiddagen. så vi gav faktiskt upp ganska tidigt. vi kände inte ens för att ta en titt på IKEA.... hur ofta händer det...

i stället handlade vi lite mat o åkte hem till fredrik - nellas pojkvän. vi hade ju lovat att laga mat tills han kom hemfrån jobbet, så... mat i magen, sen kom fredriks båda systrar, en av dem man man o tvillingflickor 2 år gamla, sååå söta! lite vila hann jag o nella med sen åkte vi till barnarp för att titta på innebandymatch , barnarp - värnamo. fredrik lovade att sätta en boll i kassen - men icke. det gjorde ju inte så mkt för de vann i alla fall. vmo hade inte mkt att säga till om.... tyckte ärligt talat lite synd om dem.

jag är verkligen nöjd med dagen, vi har haft jätte trevligt nella o jag! hon är så himla bra min syster!

jag måste även säga tack till pappa som står ut att ha mig hemma trots mitt gnäll o tjat på honom. jag menar inget illa egentligen. förlåt att jag kan vara väldigt fnäsig o otrevlig, jag jobbar på att inte vara det, för jag tycker ju om dig....

puss puss o sov sött!!

härliga sommarkvällar

denna bilden är tagen på midsommardagens kväll 2006. det var så härligt. vi var ett gäng som firade midsommar i halmstad. på midsommardagen åkte vi ut till tylösand. spelade volleyboll, grillade,badade o hade det alldeles underbart! åhhh vad jag längtar tillbaka. det var den bästa midsommaren på många år. det är så jag vill minnas sommaren = )

Pojkarna på bilden är johan, martin (studerar i växjö) & daniel ( martins kompis fr jkpg)



eld

regniga torsdag. fy.

ännu en tidig morgon. jag hade bestämt träff med veronica klockan 9 i morse för att  traska osuddenrundan. o det var ju inte det allra roligaste vädret då jag vaknade. regn, regn o åter regn. precis det som vi är vana vid under den svenska så kallade vintern. men det gick bra i alla fall. på med keps o regnbrallor. raska steg! efter promenaden åt vi frukost på ett fik i stan, ostfralla o kaffe.

torsdag - ja det innebär att mamma har isac hela dagen. han kom i morse strax före halv nio. pigg o glad och undrade när vi skulle åka skridskor. ja inte klockan nio på morgonen i alla fall. mamma, pappa o nella o så isac så klart åkte till ishallen efter lunchen, jag stannande faktiskt hemma o skrev påmina personliga brev. isac undrade oroligt om jag inte hade några skridskor, jag skulle ju bara tvunget följa med. men jag sa att jag skulle komma senare så det löste sig. de var inte där så länge ändå. isac sa "nu är jag trött i benen mormor. känner du inte det?" de är för söta de små liven = ) men det räcker med en dag, sen är i alla fall jag helt slut.

nu är jag klar med mina CV:n samt personliga brev. så lättande. funderar på att evenyuellt söka till åhléns i helsingborg också, men har inte riktigt bestämt mig....

nu ska jag fixa lite, sen ska nella färga mitt hår. färgen har ju redan blivit dassig... inte fint.

återkommer kanske senare under kvällen // take care // martina

I just wanna feel happiness...

sitter här i mörkret o filar på mitt CV samt mina personliga brev. varför ska det vara så svårt? för det är ju inte det egentligen. jag bör ju veta vad jag har sysslat med. vad som intresserar mig. vad jag är bra på. vad jag kan tillföra just en viss praktikplats och varför de ska välja just mig. men nej...jag tycker alltid det låter så krystat. jag har skrivit två personliga brev nu o CV:et. men jag har ju tänkt söka till ICOM o då måste CV + ansökan vara på engelska... o med min engelska. jag är pinsamt dålig. jag ska träffa veronica =) imån, ska ta morgonpromenad samt frukost på stan. så tänkta att jag kunde be henne om hjälp. hon är jätteduktig. hon ställer säkert upp.

jag börjar känna mig stressad o pressad nu. jag vill ju att det ska bli bra. måste fixa med utskrift, foto m.m. jag måste bara lära mig att ta det lugnt o INTE stressa upp mig. då löser det ju sig oftast. aaaandas....

klockan är strax efter klockan 23.... nu ringer nella,måste åka o hämta henne. sen måste jag få lite ordning på "mitt" rum, för där ser ut som hej kom o hjälp.... stööökigt. har faktiskt inte orkat idag.

vackra drömmar...


härliga möbler...



upptäckte precis en sida med många snygga, roliga möbler.... o de kostar därefter också. men man måste ju får drömma. o drömmar finns för att de en dag ska bli verklighet = )

jag har alltid velat ha en genomskinlig Bubble chair! sååå härlig! sen älskar jag ju svart, vitt o valnöt när det gäller inredning. kan inte bli bättre. men visst - någon liten färgklick behövs alltid. limegrönt känns rätt för mig.

jag längtar till den dagen jag skaffar mig en "riktig" lägenhet, som jag får o kan inreda precis som jag vill ha det. då jag kan köpa de möbler som jag vill ha. känns mig hemma o trivas till tusen..... hoppas det blir inom en snar framtid. kankse inte i år... men snart....

dags att krypa ner // m.

NU ÄR DET 2007!!!

idag är det första dagen på 2007. ett nytt år med nya möjligheter, nya utmaningar, nya problem att lösa och mycket mycket mer. för mig kommer det förhoppningsvis vara ett år då jag tar klivet in i en ny värld. ett nytt jobb med massor med utmaningar. nya projekt, ny kunskap, ny styrka o vilja.... jag hoppas o ska kämpa för att få ett jobb inom inredning...

nyårafton var toppen. som jag sagt tidigare tillbringades kvällen o en bit i på natten på vadstena slott. jennies mamma körde oss dit. blev lite oroliga då de första tio personerna vi såg utanför var i 35-40 årsåldern... hmmm har vi verkligen kommit rätt tänkte vi. men jo det visade det sig att vi hade. de tre tjejerna som stod för festen slog samman 30-års samt nyårsfest. detta innebar att de hade bjudit vänner o familjer. så det var allt från en 12 årig liten kille till 55-60 årig dam. men det var faktiskt väldigt kul. vi höll ihop vi ungdomar. vi fick god mat - speciellt för- o efterrätten. huvudrätten var ok.... vi drack vin, dansade för fullt, vissa åt ostbågar andra tjuvåt i köket!!! HAHAHAAAAA!! så jäkla kul!!

tolvslaget firade vi naturligtvis utomhus, nere vi vattnet. raketer o skumpa - javisst!!! schkååååål sa vi!! alla var så glada! härligt. vi hade tidigare beställt taxi till klockan tre, eller rättare sagt johan, emmelies pojkvän hade fixat det genom kontakter. tänkte innan, vi kommer ju aldrig orka stanna så länge... men jo då. vi var inte alls särskillt sugna på att lämna festen då. taxin var en halvtimme sen så vi kunde dansa ett litet tag till. dansa ja... johan.. fy fasen va kul det var att se honom svänga sina lurviga på dansgolvet. helvild!! tycker vi om.

jag sov hela taxiresan hem... var visst ganska trött i alla fall. när jag o jenny väl kom hem satte vi oss vid köksbordet o åt en nattamacka. var dock inte helt enkelt att få ner. o fnittriga var vi. o detta fnitter ledde sedan till årets skrattattack. dessutom låg jenny på golvet i fosterställning.... i sin gröna klänning. det var sjukt kul. o ont gjorde det i magen. bra träning att skratta = ) till slut kom vi inte ihåg var det var vi skrattade åt.... ett under att inte kent o lena vaknade. hihihii.  jenny stoppade om mig, jag fick en extra filt eftersom jag frös så - i det 15 gradiga rummet ; ) - sen sov vi gott hela natten.

mindre kul idag.... lite huvudvärk. bara att stiga upp, ta en dusch o känna sig pigg o fräsch, jag gjorde inget av det. åt lite mat som mamma lena lagat, sen var det bara att åka till stationen o sätta sig på tåget mot värnamo... o här är jag nu. så fort det gick. o så kul vi haft!!

tack snälla familjen jansson för att ni alltid tar så bra hand om mig när jag kommer på besök, o man känner sig alltid så välkommen!

GOTT NYTT ÅR alla mina vänner o alla som jag känner!! hoppas att 2007 blir ett toppen år!!

puss puss!!

RSS 2.0