vill ha ett eget hus

                                   124559-34

svart o vitt.
enkelt o rent.
stilsäkert.
jag tycker verkligen om detta = )

hos jenny

nu är jag tillbaka i vxö. jag är hos jenny - MEN ingen jenny här = (
jag är alldeles alena... känns lite underligt.
men imån ska jag flytta in hos nathalie på riktigt, då åker jonas hem så då är jag välkommen ; )

har varit hos nickan o tittat på "saw 3". ingen trevlig historia det där. fyyy feaaannn....
måste titta på ngt uppmuntrande o lätt nu innan jag går o lägger mig, annars kommer jag garanterat drömma om alla dessa hemskheter. o det vill jag inte.

imorgon blir det - förhoppningsvis - morgonpromenad.
sen in till stan för att kolla upp tågförbindelser o billigaste alternativet för att ta sig till ikea i älmhult.
måste även ringa min älskade vän johanna!!!


sov så gott o dröm vackra drömmar!!

tillbaka till vxö idag - men inget hem

i fredags tog jag mitt pick o pack o åkte till vmo... har tillbringat helgen här. det har varit en lugn helg. nästan för lugn, o inte en endaste droppe alkohol har intagits av mig. det ni ; ) har busat med isac. varit en tur på stan. spelat spel. träffat madde. kollat på innebandymatch... ikväll är det dags att bege sig tillbaka till vxö. jag ska ju egentligen bo hos nathalie. men jonas är på besök o åker inte hem förrän imorgon så därför ska jag vara i jenny lgh så länge. hon är nämligen i motala så det var inga problem. det hade det i och för sig inte varit ändå, för hon är så himla snäll o gó min underbara jennsa!!! det känns så konstigt att åka hem när jag egentligen inte har ngt hem att åka hem till... allt jag ser framför mig är en salig röra. väskor hit, kartonger dit, o inte mkt som är mitt. kommer nog kännas underligt att bo i nathalies lgh. bla bla bla.... det lööööser sig.

nu ska jag packa iordning mina saker som ligger lite överallt. sen middag. sen tåg.

pusspuss!!!

tomt...

nu har jag i stort sätt packat ihop alla mina saker. det är så tomt o kallt här = ( i morgon vid nio-tiden kommer mamma o pappa. det blir till att bära o stånka. sen det roligaste...storstädning.

ska följa med dem hem sen. ska bli oerhört skönt med en lugn helg. ska busa med isac = )
i morgon kväll ska vi ha myskväll, jag, mamma, my o isac... kanske nella om hon inte ska till fredrik.

nu ska jag sova en sista natt i min lilla lya...

pusspuss

studio 54

                                    studio 54

så här såg det ut på förra årets promotion-party!!!

vinter igen...

jag skäms nästan så dålig jag varit på att skriva i bloggen på sista tiden. tiden bara rinner iväg o jag har haft fullt upp med att packa o röja i min älskade lilla lägenhet. nu är det inte många timmar kvar. på fredag kommer mamma o pappa o då ska allt som jag ej behöver tas med till värnamo. har börjat flytta över lite saker till nathalie redan. men det känns ännu inte riktigt som jag verkligen ska flytta.
jag vill ju inte... men som sagt, jag ska iaf vara kvar på campus o det känns bra.
o så får jag ju en underbar granne! min lilla jenny bor en trappa ner, så det blir bra! kommer väl hänga som ett plåster efter henne eftersom alla mina andra vänner - utom sigge - lämnar mig. men det ska nog gå bra det med.

ikväll är det mfl-party. tjohoooo....el?? nej jag känner mig inte speciellt sugen, dessutom ska vi promota 54:an så det blir utklädnad. jag tycker inte om att klä ut mig... men det blir säkert kul! det brukar det ju faktiskt vara.

nu ska jag göra lite nytta... typ packa.

puss o kärlek // m


alla hjärtans dag

124559-32

ärligt talat så vet jag inte om jag ska vara glad eller deppig en dag som denna...
"alla hjärtans dag" - visst den är inte bara till för kärlekspar, men då man inte har någon man är kär i o man kan fira denna dag med o hitta på något extra mysigt, då känner i alla fall jag mig lite ensam....jag
fick ett litet paket av älskade mam o pap igår som innehöll lite söta presenter. tack tack = )

eftersom jag nu då inte har någon pojkvän så är det för väl att jag har mina underbara vänner!!!
ikväll blir det mys hos annica! trevligt värre!
o det är jag väldigt glad över!

jag hoppas i alla fall att alla har haft o får en fortsatt bra alla hjärtans dag!

puss, kram o kärlek // m.

trött efter en lång pluggdag

det var visst ett tag sedan jag skrev här... har haft fullt upp. det har varit mycket plugg med inredningsprojektet och så har jag ju varit i stockholm ett par dagar.

i sthlm besökte vi möbelmässan! det fanns väldigt mycket fint att titta på = ) allt för mkt kanske. efter en hel dag där var vi helt slut. men intressant var det. vi hann även med att besöka stans alla roliga butiker och  shoppa en del... kul med lite annat som inte finns här och varannan människa har.

kom hem i lördags morse. var helt slut då vi kom hem. tänkte jag skulle plugga men fick inte mkt gjort.istället blev det inflyttningsfest hos petter. o fest hos mig emellanåt då det blev för varmt inne hos honom. för oj vilken bastu. inte konstigt med tanke på att det var smockat med folk. men då trivdes säkert joey - han tycker ju om att basta. haha.

idag har jag varit riktigt duktig om jag får säga det själv. har suttit hos vickis o pluggat hela dagen. o jag tror nog allt att jag börjar bli klar. så om allt går som det ska får det nog bli att gå till repro o skriva ut imån.

till helgen måste jag börja packa.... = ( knappt en o en halv vecka kvar i min lilla lya.... vill verkligen inte flytta... känns lite onödigt eftersom jag ändå ska vara kvar här i vxö. men jag får väl se det som en vinst ekonomiskt. det kan ju behövas eftersom jag ska pendla till älmhult i åtta veckor.... hmmmm.

nu är det dags att sova. jag lär sova gott.

imorgon är det nya tag, ett sista ryck så ska det väl vara klart får man hoppas.

natti natti. dröm vackert!

vilken kväll det blev!

igår var det som sagt dags för jennsa o natcha att fixa födelsedagsfest! började kvällen här hos mig med mfl-förfest. gick vidare på de två flickornas partaj. där bjöds det på bål o kladdkaka. vi dansade, sjöng o hade trevligt! begav oss till sivans där vi med stora leenden gick före kön tack vare våra kära jobbarkort. där fortsatte festen o dansen. mådde lite dåligt ett tag men med lite vatten så löste det sig.

ett tag innan stängning bestämde jag, jenny, åsa o jan oss för att ta en tripp till statiol för att se vad de hade att erbjuda våra hungriga magar. på vägen dit hittade jan en kundvagn som han gladerligen körde oss i hela vägen till butiken. som vi skrattade. o stackars jan, han var helt slut. men roligt var det...

tog en sväng förbi sivans efter maten. petter lovade efterfest. blev dock bara jag, jenny, nathalie, petter o petters kompis marcus.... sorry pete, men det var si så där...  så jag o jenny gick vidare. hon började fundera på om de låst lokalen där festen var...så vi tog oss en liten tripp för att kolla. o då var jag inte pigg, o ont i fötterna hade jag. jenny åt äpple, hickade o skrattade. mina o jennys skrattatacker är alltid lika uppskattade! .... sen gick vi hem o sov. 

denna dagen har även den varit spännande. vad det handlar om låter jag vara osagt. jag har bara ett råd till alla törstiga; ta det lugnt med alkoholen, man vet aldrig hur det kan sluta. 4 promille är livsfarligt.

puss o kärlek. m.

trevlig fredag = )

vilken bra fredag det blev. precis en sådan fredag man vill ha.

börja dagen med plugg - i bibblan så klart, vart annars? lunch på carl oscars... mera plugg. sakta men säkert går det framåt, o jag börjar få ordning på inredningen. när vi satt där i vårt mysiga, något instängda grupprum frågar david om vi vill hänga med han o grabbarna på after school... självklart!!
knata hem o lämna dator o dyl för att gå vidare till sivans.
kom väl strax efter halv sex... ohhhh my....så mycket folk. inte ett ledigt bord i sikte. o knappt någon mat.
det var ju inte på tal om att få umgås med grabbarna som vi blev lovade. men men...
jag, kattis, vickis o annica klämde in oss vid ett bord med våra tre portioner mat som vi systerligt fick dela på, eftersom maten tog slut. men det gick bra det med. sen kom nathalie o hanna. vi spelade alfapet o som det kan låta o hade väldigt trevligt. jag säger bara; KEX!!!

tack för en väldigt mysig kväll!

nu sova - imån födelsedagsfest á la jennsa o natcha!


natti natti!!

en helt vanlig torsdag...

råkade bli en liten sväng till sivans igår... jag, kattis o vickis bestämde efter mycket om och men att vi i alla fall skulle ta en öl på vår kära studentpub. "vi går dit o ta en öl, stannar en timme, bara för att se lite folk". jag kan säga att det var en lång timme. kom dit strax innan kl 22, lämnade sivans en kvart innan stängning. det råkade visst bli en tre timmar lång vistelse. men oj så trevligt vi hade! vi blokerade en av sofforna på övre plan o där satt vi i stort sätt hela kvällen. lugna onsdagsutgångar på sivans borde ske oftare = )

var dock inte så pigg i morse då klockan ringde kl 06.30... jäsp. handledning med karin kl 8, så bara att ställa sig i duschen. sitter nu på biblioteket och ska fortsätta komma på kluriga lösningar på hur jag på bästa sätt ska disponera ytan i fritidshuset K5 så att hela nio personer får plats att sova o äta. blir nog bra det här.... nu dags för lite allvar.

pusspuss.  

RSS 2.0