10.01.18

måndag igen då. jag mår ganska så bra idag. har till och med ansträngt mina muskler med att lyfta mina hantlar upp & ner på olika sätt ett par gånger. även gjort ett par armhävningar & stått i "plankan". inte riktigt som ett pump-pass men ändå.

när jag kom hem från jobbet möttes jag av en trevlig syn!!!



en vit LOOP STAND från HAY! tackar! gustav beställde den för ett par veckor sedan. hans underbara syster gav oss den i julklapp - vi fick alltså köpa en som hon ska betala. hur söt är hon inte?! väldigt! tack sofie!!!

kvällen har inte bjudit på så mkt mer alltför roligt. dusch, matlagning, disk & lite slappande i soffan. gustav åkte just iväg en sväng. jag ska snart titta på det otroligt kulturella tvprogrammet paradise hotell... ja, jag vet, det är bara skräp, men jag kan tycka att det är roligt att se människor skämma ut sig, bli fulla i tv, snacka skit, bilda pakter och gud vet vad...

sov gott när det är dags!

10.01.16

idag firar jag & min älskling 2 år tillsammans!



vi har bokat bord på Casanova & skulle ut & fira & äta gott ikväll. så blir det tyvärr inte. igår mådde jag illa & hade ont i magen hela dagen. jag jobbade iaf men det blev bara värre & värre. klockan tre åkte jag hem & då släpptes bomben. det blev en hel del toalettbesök om jag säger så... inte så trevligt. gustav köpte med sig mat hem då han slutade klockan åtta. jag åt ett par kyckling bitar & några pommes, mer än så blev det inte. min mage är fortfarande nästintill tom. jag fick i mig två knäckemackor tidigare men det är allt. idag mår jag i alla fall bättre men är långt ifrån pigg. så här sitter eller ligger jag omvartannat i soffan under täcket & tycker synd om mig själv. mest synd tycker jag om gus, vi skulle ju ha en underbar kväll. förlåt älskling!!!



såhär pigg & fräsch ser jag ut... kanske borde ta en dusch & försöka fräscha till mig lite dagen till ära trots att det inte blir ngt restaurangbesök. gustav köpte med sig en hög heminrednings- samt skvallerblaskor igår. är han inte för söt. lite jobbigt att bläddra dock.

jag ska försöka ta en dusch sen.

så länge; GRATTIS till oss på våran dag!

hoppas ni mår bättre! pusspuss

10.01.03

GOD FORTSÄTTNING gott folk! hoppas ni firade in det nya året på ett bra sätt!

jag & gustav packade bilen & styrde mot sthlm i tisdagskväll som jag skrev i förra inlägget. inga konstigheter kan man tycka. det gick hur bra som helst tills vi närmade oss arboga. jag satt med datorn i knät & surfade runt lite. gustav skriker till & bromsar hårt. jag tittar upp, ser ett rådjur & skriker högt. en jäkla smäll. pang! vi är båda två ganska skakis. gustav sätter på varningsblinkers & kör sakta farmåt till nästa avfart. vi befann oss nämligen på motorvägen när det smällde. visst det var en bra smäll, men hur mycket skada kan ett litet rådjur göra?! ganska stora skador tydligen. stötfångaren hängde lös, hår från rådjuren satt fast på bilen.... det var bara att inse fakta. vi kan inte köra till sthlm i den här bilen. vi tog oss till närmsta statiolmack. gustav ringde polisen & fick prata med en mkt trevlig kvinna. "mår ni bra, är ni skadda?". polisen skickade ut en jägare för att ta reda på rådjuret som troligtvis dog meddetsamma. vi ringde folksam, de fixade bärgningsbil. killen som hjälpte oss hette andreas - & vilken hjälte! han ringde folksam, fixade hyrbil, körde oss till köping. 1 ½ timme senare var vi på väg igen. ingen rolig start mot nyårsfirandet i sthlm. men vad gör man? det hjälper knappast att vara ledsen & förbannad. men fy fasen va trist att nya bilen är skadad. det tar minst två veckor innan vi får tillbaka den. dessutom måste vi lämna tillbaka hyrbilen på tisdag, i köping. en vecka senare härta vår pärla, i köping....

det har hänt lite andra tråkiga saker i mellandagarna med. så gustav var inte sitt riktiga jag under vistelsen i storstan. men vi hade trevligt iallafall. tack till steffi som vi bodde hos! hon tog väl hand om oss när vi anlände, två timmar senare än beräknat. på onsdagen blev det lite shopping & på kvällen spelade vi spel. frågesportsspel - mkt roligt!

nyårsafton vaknade vi något sega efter att delat på en baginbox. hoppsan - det var inte riktigt meningen. men som sagt, kul hade vi! det blev en vänta till stan då med, steffi skulle byta en klänning. vi fixade oss, tog bilen in till stan & bondegatan där kvällen skulle spenderas. där välkomnades vi av erika, jimmy, jenny, lars & tomas. firandet kunde börja! det blev en bra kväll med god mat, champange, dans & sång.

vi åkte åter hem till karlstad sent den 1 januari. gustav har jobbat i helgen så det var bara att gilla läget. har varit piggare än vad jag var i fredags. usch & fy.

nu är det väldigt skönt att vara hemma. det har varit många timmar i bilen senaste tiden. nu sitter jag här & funderar på vad jag ska hitta på. sy kuddar? fixa tavelväggen? marinera kött? städa lite? läsa?

ja får se vad det blir. hoppas ni hittar på något kul denna söndag.
i morgon är det dags för jobb igen. men bara två dagar sen är jag ledig 5 igen =)

pusspuss

RSS 2.0