10.01.03

GOD FORTSÄTTNING gott folk! hoppas ni firade in det nya året på ett bra sätt!

jag & gustav packade bilen & styrde mot sthlm i tisdagskväll som jag skrev i förra inlägget. inga konstigheter kan man tycka. det gick hur bra som helst tills vi närmade oss arboga. jag satt med datorn i knät & surfade runt lite. gustav skriker till & bromsar hårt. jag tittar upp, ser ett rådjur & skriker högt. en jäkla smäll. pang! vi är båda två ganska skakis. gustav sätter på varningsblinkers & kör sakta farmåt till nästa avfart. vi befann oss nämligen på motorvägen när det smällde. visst det var en bra smäll, men hur mycket skada kan ett litet rådjur göra?! ganska stora skador tydligen. stötfångaren hängde lös, hår från rådjuren satt fast på bilen.... det var bara att inse fakta. vi kan inte köra till sthlm i den här bilen. vi tog oss till närmsta statiolmack. gustav ringde polisen & fick prata med en mkt trevlig kvinna. "mår ni bra, är ni skadda?". polisen skickade ut en jägare för att ta reda på rådjuret som troligtvis dog meddetsamma. vi ringde folksam, de fixade bärgningsbil. killen som hjälpte oss hette andreas - & vilken hjälte! han ringde folksam, fixade hyrbil, körde oss till köping. 1 ½ timme senare var vi på väg igen. ingen rolig start mot nyårsfirandet i sthlm. men vad gör man? det hjälper knappast att vara ledsen & förbannad. men fy fasen va trist att nya bilen är skadad. det tar minst två veckor innan vi får tillbaka den. dessutom måste vi lämna tillbaka hyrbilen på tisdag, i köping. en vecka senare härta vår pärla, i köping....

det har hänt lite andra tråkiga saker i mellandagarna med. så gustav var inte sitt riktiga jag under vistelsen i storstan. men vi hade trevligt iallafall. tack till steffi som vi bodde hos! hon tog väl hand om oss när vi anlände, två timmar senare än beräknat. på onsdagen blev det lite shopping & på kvällen spelade vi spel. frågesportsspel - mkt roligt!

nyårsafton vaknade vi något sega efter att delat på en baginbox. hoppsan - det var inte riktigt meningen. men som sagt, kul hade vi! det blev en vänta till stan då med, steffi skulle byta en klänning. vi fixade oss, tog bilen in till stan & bondegatan där kvällen skulle spenderas. där välkomnades vi av erika, jimmy, jenny, lars & tomas. firandet kunde börja! det blev en bra kväll med god mat, champange, dans & sång.

vi åkte åter hem till karlstad sent den 1 januari. gustav har jobbat i helgen så det var bara att gilla läget. har varit piggare än vad jag var i fredags. usch & fy.

nu är det väldigt skönt att vara hemma. det har varit många timmar i bilen senaste tiden. nu sitter jag här & funderar på vad jag ska hitta på. sy kuddar? fixa tavelväggen? marinera kött? städa lite? läsa?

ja får se vad det blir. hoppas ni hittar på något kul denna söndag.
i morgon är det dags för jobb igen. men bara två dagar sen är jag ledig 5 igen =)

pusspuss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0