09.10.11

det blev en promenad med tess & fina vovven atlas. det var skönt att komma ut en stund & hösten är ju faktiskt väldigt härlig så länge det inte blåser & regnar. vi tog bilen ut till hammarö sen gick vi på en liten landväg & runt kvateren där tess växt upp. mysigt!

hösten ja, det är så vackert när löven blir gula, orangea, röda. när de faller till marken. när solen skiner & det nästan är bitande kallt. när det blir så kallt att man får ta på sig mössa, vantar & halsduk - det är ju faktiskt mysigt. tjocka, härliga, stickade koftor & kanske till och med raggsockor. nu är det snart dags att inviga öppna spisen! det var dåligt med det i vinter.

nu sitter jag i soffan & söndagsmyser. gustav är & spelar innebandymatch. han har lovat att köpa lösgodis på vägen hem. mysmys! hoppas det är ngn bra film på tv sen, men det händer ju inte varje dag så får väl se...

i morgon är det åter till den blå lådan här i karlstad. längtar inte direkt, men det blir nog bra. ska bygga upp julbutiek denna veckan så det blir nog roligt!

ha en fin kväll!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0