lång skoldag...jepp

läser just nu kursen PIB 924, vilket innebär inredning II. det är väldigt roligt, men oj så mycket att göra. eftersom jag, annica o sigge var i åre förra veckan missade vi en hel del, o ligger därför lite efter i planeringen. vi har en gigantisk uppgift som ska vara klar torsdag om två veckor. har just satt i gång o håller nu på att bygga en modell av en villa med en jädrans massa fönster o tak i olika nivåer. hmmmm, tror att vi fått ihop det mesta nu. eller så kommer vi till studion i mån o märker att vi gjort helt fel.... ihhhh.
nu är det bara resten kvar.... huset ska nu inredas efter vårt egenkomponerade scenario... var o en för sig. det ska skissas, göras planritningar, elevationer,belysningsplan, inredas, färgsättas, ta fram materialprover, möbelinfo.... m.m..... jag säger bara, tack o hej till umgänge på ett bra tag... idag var jag i studion mellan 8 på morgonen till halv åtta på kvällen... häääärligt!! ; ) trött i både kropp o huvud nu... det är tur att änmet är så tilltalande annars hade jag aldrig orkat.... låt idéerna flöda!!! tjohooooo!!

helgen har varit bra! kom som sagt hem från åre i fredags morgon. därefter var den dagen väldigt lugn.
på lördagen bjöd käre mfl-isten joey på inflyttningsfest! alla som varit iväg o studerat var där, väääldigt kul att träffa dem igen! det var en bra fest o sivans var i vanlig ordning toppen. det bästa med sivans är då man har ett jobbarkort o slipper stå i den alltid förbaskade långa kön.... vifta med kortet o det är bara att smita före de stackarna som står där o huttrar.... I like!

dags att sova snart, ska upp kvart i sju imån igen.... ännu en lång dag väntar.

sov så gott o dröm vackra drömmar!!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0