åter inne i vardagslivet! ganska härligt!

har nu varit här i växjö i knappt tre dagar o det känns redan som vanligt. i positiv bemärkning = )

vi PIB-are jobbar vidare med möbelriket o sthlm furniture fair, lita att fixa med. jag tror det kommer bli bra, bara vi får tydliga besked om vad som egentligen gäller. har ju varit lite si o så med det.

sivans (studentpuben) renoveras för fullt. väggarna är målade, bardisken betsad - dock i brunt, inte svart som vi sa -, lampor är inhandlade - jag o vickis köpte nya idag eftersom de inte heller i detta beslut gjort som vi bestämt hihii -, o vi håller nu på med väggmålningarna. det blir så snyggt så = ) hoppas alla blir nöjda med nya sivans o tycker det är en klar förbättring.

känns bra att vara tillbaka här på campus. nära alla mina sötisar. förstår inte hur det ska gå till sommaren när vi alla ska skiljas åt = ( eller kankse kommer vi jobba i samma stad, vem vet!

i morgon fyller vår sötnos nathalie 23! då ska vi fira henne lite, kanske dricka lite vin o så. tyvärr så kan vi ju inte fira ordentligt med sivans-kväll eftersom det inte riktigt är redo för det. men på lördag, då är det dags.

nu tillbaka till disk o tvätt.

saknar er mamma, pappa, nella, sebbe, my med familj!!! ni får komma till mmig snart!

kärlek till alla som behöver!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0